voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Voetbalseizoen

Wanneer het voetbalseizoen (bijna) gaat starten of eindigen is het een mooi moment om als vereniging bij elkaar te komen te luisteren naar een inspirerende spreker uit de voetbal wereld.

Spreker voor start nieuwe seizoen

Op het moment dat de spelers en voetbalfans nog aan het bijkomen zijn van de zinderende ontknopingen in het afgelopen seizoen, is het voor de voetbalbestuurders al tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Hoe staat de selectie ervoor? Moeten er nog nieuwe spelers bij? En hoe ziet het oefenprogramma eruit? Trap het seizoen 2022/2023 knallend af en boek bij VoetbalSprekers.nl een inspirerende spreker.

Voetbalweide

De eerste dag waarop de staldeuren na een lange winter geopend worden, is voor de koeien een groot feest. Van pure blijdschap trekken ze huppelend weer de wei in. Dit is voor de meeste voetballers ongeveer hetzelfde wanneer zij ‘ontwaken’ uit hun voetballoze zomerperiode. Ongeduldig is er gewacht op het moment dat ze weer de voetbalweide in mogen. Maar voordat een nieuw voetbalseizoen van start kan gaan, moet er op de achtergrond door het bestuur nog veel gedaan worden.

Bijeenkomsten

De aanvangsperiode voor een nieuw voetbalseizoen is er vaak eentje van hoop, verwachtingen uitspreken en doelen bepalen. Om goed beslagen ten ijs te komen worden er door het bestuur talloze bijeenkomsten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een kennismakingsavond voor de nieuwe spelersselectie, een sponsoravond en een trainersmeeting. Om deze activiteiten van een extra dimensie te voorzien kunnen er bij ons meerdere sprekers worden ingehuurd.

Bekende sprekers

Vanwege hun humor en bevlogenheid ben je met Hans Kraaij jr. en Jan van Halst verzekerd van een gezellige avond. De bekende scheidsrechters Jeroen Manschot en Siemen Mulder kunnen het geheel opluisteren door te vertellen over hun jarenlange loopbaan in het betaald voetbal. Waar zij normaal gesproken het startsein geven voor een nieuwe wedstrijd, doen ze dat nu middels een motiverende lezing voor het nieuwe seizoen.

Daarnaast beschikt VoetbalSprekers.nl over nog meer bekenden uit de voetbalwereld. Zij zullen allen op hun eigen wijze voor een meerwaarde zorgen. Op deze manier is jouw club klaar voor het nieuwe seizoen! Voor een overzicht van alle sprekers en om te boeken klik op de link.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Wij weten als geen ander dat je jouw evenement uniek wilt maken, door middel van een spreker creëer je toegevoegde waarde. Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!