voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Voetballers

Bij VoetbalSprekers.nl kun je kiezen voor een lezing van diverse oud voetballers. Dit zijn allemaal echte liefhebbers die de voetbalwereld door en door kennen.

Ideaal als spreker voor elk type evenement!

Voetballers als spreker

Voetbal is de meest beoefende en populairste sport van het land. Er is waarschijnlijk ook niets anders waar zoveel over gesproken wordt. Van uitgebreide en professionele analyses in talkshows tot ‘voetbalpraat’ in de kantine en bij het koffiezetapparaat. Een lezing van oud-voetballer zorgt dan ook bij elk evenement voor een onvergetelijke ervaring. Bij ons zijn talloze sprekers in te huren die prachtig over de sport kunnen vertellen.

Van Bolivia tot Uganda. En van Indonesië tot Spanje. Waar je ook komt, voetbal vormt altijd reden tot discussie. Noem het ‘v-woord’ en er komt een gesprek op gang. In ons eigen kleine landje weten we het allemaal graag beter en hebben we allemaal onze mening klaar. Juist daarom is het ontzettend leuk om de voetbaldiscussie te verleggen naar jouw bedrijf, voetbalclub of sportvereniging. VoetbalSprekers helpt je graag een geschikte oud-voetballer te vinden die een presentatie komt geven.

Bekende oud-voetballers als spreker

Al onze sprekers hebben een achtergrond in de voetballerij. Hiervan zijn Hans van Breukelen en Wim Kieft twee van de meest bekenden. Beide oud-spelers hadden een belangrijk aandeel in het grootste succes uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis: het winnen van het EK’88. Als persoon liggen Van Breukelen en Kieft mijlenver uit elkaar. De serieuze Van Breukelen vertelt in zijn presentaties over zaken als leiderschap, communicatie en samenwerking. Hierdoor kan hij eenieder inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen. Een lezing van de droge Kieft is doorspekt met humor. Beide vertellen daarnaast mooie anekdotes.

Net als Wim Kieft zijn de andere oud-voetballers Jan van Halst en Hans Kraay jr. nog regelmatig op televisie te zien. Na hun carrière hebben ze verschillende functies bekleed in de voetbalwereld. Zodoende kunnen zij hun presentaties van verschillende kanten insteken. Van Halst speelde voor onder meer FC Twente, Vitesse en Ajax. Bij laatstgenoemde club was hij één van de spelers die naar de beruchte kleedkamer 2 van Co Adriaanse werd verwezen. De ‘kale stofzuiger’ speelde bij Ajax onder meer samen met Zlatan Ibrahimovic en kan ongetwijfeld mooie herinneringen aan hem oprakelen.

Sprekers voor elk type evenement

Alle sprekers beantwoorden met alle liefde vragen vanuit het publiek, waardoor het al snel een interactieve lezing wordt. De lezingen zijn geschikt voor allerlei soorten evenementen. Denk onder meer aan een sponsoravond of bedrijfsmeeting. Ook kunnen bijvoorbeeld de opening of afsluiting van het voetbalseizoen worden opgeluisterd door een van onze VoetbalSprekers.

Kosten oud voetballer als spreker

Uiteraard brengt een lezing kosten met zich mee. Omdat deze onder anderen afhangen van de spreker, het evenement en de duur, werken we niet met vaste bedragen werken. In goed overleg brengen we de inhoud van de lezing en daaraan verbonden kosten zo snel mogelijk in beeld.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!