voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Voetballers

Hoe mooi is het als een (oud) voetballer van een professionele voetbalclub op bezoek komt en jullie als voetbalclub een interactieve, inspirerende lezing verzorgd?

Voetballers als gastspreker boeken

Waar dan ook, voetbal vormt altijd reden tot discussie. We raken in de voetbalwereld nooit uitgeleerd en zien altijd ruimte voor verbetering. Het professionele clubvoetbal hapert en verliest het elk seizoen steeds meer aan terrein en toch slagen we er doorgaans in om een sterk Nederlands Elftal op de been te brengen die het spelletje speelt dat Oranje zo geliefd heeft gemaakt. Met aanvallend, gedurfd en aantrekkelijk voetbal. We raken daarom nooit uitgepraat over voetbal.

Deze voetbaldiscussie verlengen we graag naar jouw bedrijf, voetbalclub of sportvereniging. In de vorm van voetbal gerelateerde lezingen door zowel actieve voetballers als ex-spelers.

Organiseer je een aankomend evenement en ben je benieuwd welke voetballers je kunt inhuren als gastspreker? Vraag dan direct informatie aan.

Voetballers die hun voetbalvisie delen

Voetbal is belangrijk voor onze identiteit en het gevoel dat de Oranje kleur hierbij oproept is alleszeggend en voetbal verbindt sport, politiek en commercie; kortom de maatschappij. Deze onderlinge verbanden en de ongekende belangen in de voetballerij komen veelvuldig naar voren tijdens presentaties waarbij voetbal de verbindende factor is. Alle takken van de sport worden hierbij uitvoerig besproken tijdens onvergetelijke lezingen. Presentaties die worden geleid door actieve spelers en ex-voetballers, die het wereldje als geen ander kennen.

Voetballer boeken voor jullie evenement?

De voetbalwereld beperkt zich niet alleen tot het grasveld. Voetballezingen zijn daarom voor iedereen die verbonden is met voetbal. Zowel in sportief of commercieel opzicht.

Naast voetballezingen door actieve voetballers en ex-spelers, kun je trainers, voorzitters en presentatoren inhuren voor jullie evenement.

Voor:
● Voetbalverenigingen en andere sportverenigingen
● Professionele voetbalclubs
● Bedrijven, ondernemers, ondernemersverenigingen en businessclubs

Door:
● Actieve voetballers en ex-voetballers
● Trainers
● Voorzitters
● Presentatoren

» Organiseer je een aankomend evenement waarbij jullie iemand uit de voetballerij als spreker willen inhuren? Boek dan snel een voetballer als gastspreker.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Wij weten als geen ander dat je jouw evenement uniek wilt maken, door middel van een spreker creëer je toegevoegde waarde. Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!