Een top scheidsrechter uit de eredivisie als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl! Scheidsrechter inhuren voor businessclub of voetbalclub.

Scheidsrechters

Het zijn de mannen die in de schaduwzijde van het topvoetbal acteren. Desondanks zijn ze niet minder belangrijk. Want zonder scheidsrechters is er geen voetbal. Al onze sprekers werken of hebben gewerkt in de (internationale) top van het voetbal.

Wat komt erbij kijken om spelers als Ronaldo en Messi te fluiten? Wat gebeurt er allemaal op en buiten het veld? Boek een lezing en kom achter de antwoorden op onder meer deze vragen.

Scheidsrechters als gastsprekers boeken

Nadat Feyenoord-speler Piet Romeijn in 1969 hondenlul had geroepen naar arbiter Van Gemert, rolde het hi-ha-hondenlul steeds vaker van de tribunes. Bedoelt om onvrede te uiten richting de scheidsrechter van dienst. Later werden de spreekkoren steeds grimmiger en beledigender. Iemand die de opkomt hiervan heeft meegemaakt is VoetbalSpreker Mario van den Ende. Hoe hij hier mee om is gegaan is één van de onderwerpen die in zijn presentatie aan bod kan komen.

Leiderschap

Een van de kenmerken van een scheidsrechter is dat hij over leiderschapskwaliteiten beschikt. Hij is niet voor niets letterlijk ‘de spelleider’. Al onze sprekers kunnen inspirerend vertellen over leiderschap en de link leggen naar bijvoorbeeld het bedrijfsleven. Voor businessclubs is een presentatie van een van onze sprekers dus meer dan de moeite waard. Uiteraard geldt dit ook voor scheidsrechterscommissies. Door de vele anekdotes en daaraan gekoppelde humor is het inhuren van een scheidsrechter daarnaast uitermate geschikt voor een gezellige avond in de voetbalkantine.

Scheidsrechter voor elk evenement 

Eén van de grootste innovaties in het voetbal is ongetwijfeld de VAR geweest. Voor de scheidsrechters heeft dit grote gevolgen gehad. Hoe ervaren de arbiters dit? En heeft het hun leven makkelijker gemaakt of juist voor meer onrust gezorgd? Dit zijn vragen die in elke presentatie beantwoord worden. Verder vertellen de mannen onder meer over de druk die zij ervaren en hoe de wereld van het topvoetbal in elkaar steekt.
 
Zo floot Danny Makkelie op het dubieuze WK in Qatar. Hij kan zeer boeiend vertellen over wat hij daar allemaal heeft meegemaakt. 
 
Bij VoetbalSprekers kun je kiezen uit maar liefst veertien (voormalige) topscheidsrechters. Voor elk evenement is er bij ons daarom een geschikte spreker te vinden.
 
Je kunt kiezen uit:

Scheidsrechters als spreker inhuren

Laat je inspireren, motiveren en boeien en boek snel een van onze topsprekers of contact ons voor meer informatie. Op alle vragen heb je binnen no-time antwoord. Daarnaast hebben we met alle sprekers directe lijnen, waardoor er in de meeste gevallen op zeer korte termijn een lezing geboekt kan worden.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!