Jeroen Manschot als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Jeroen Manschot

Iedere weekend fluit Jeroen Manschot een wedstrijd uit de Eredivisie. Hoe bereid hij zich voor en waar let hij op voor, tijdens en na de wedstrijd?

Tijdens zijn lezing geeft hij antwoorden op deze vragen. Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe de VAR werkt? Leuke spreker voor scheidsrechterscommissies  en sponsoravonden.

Jeroen als topscheidsrechter

Jeroen Manschot begon op 16 jarige leeftijd als scheidsrechter bij SV Houten. Wat begon als iets leuks naast het voetbal, veranderde al snel naar wekelijks meerdere wedstrijden fluiten bij de club. Na 3 jaar Talententraject amateurvoetbal en 5 jaar talententraject Betaald Voetbal en wat tegenslagen (diverse blessures) verder, maakte Manschot zijn debuut in de Jupiler Leage op 31 augustus 2012 bij FC Dordrecht – SC Veendam.

Binnen 2 seizoenen wist Jeroen te promoveren van de Masterclass naar de Junior lijst. Hiermee was de stap naar de Eredivisie dichterbij gekomen en op 16 februari 2014 was dan ook het moment aangebroken dat Jeroen zijn debuut mocht maken op het hoogste niveau in Nederland. Per 16 juli 2014 werd de eerste internationale aanstelling een feit. Jeroen werd aangesteld als 3e official bij StrØmgodset – Steau Bucarest.

Scheidsrechterscommissie

Tot voor kort was Jeroen betrokken bij de coaching van jonge talentvolle scheidsrechters in het district. Het toegenomen aantal eigen wedstrijden in de weekenden heet het helaas doen besluiten om te stoppen als coach. Wel is Jeroen nog nauw betrokken bij Delta Sports’95 in Houten. Hij is daar o.a. lig van de scheidsrechterscommissie en wordt hij ingezet als begeleider op de zaterdagochtend bij jonge scheidsrechters.

Onderwerpen Jeroen Manschot

  • Hoe wordt je scheidsrechter?
  • Het werk als scheidsrechter
  • Communicatie
  • De VAR (de videoscheidsrechter)
  • Leiderschap
  • Motivatie

Jeroen Manschot als spreker

Betaald Voetbal scheidsrechter Jeroen Manschot (actief in Europa, Eredivisie en Jupiler League) verzorgt voor uw gasten een leuk en interactief programma. Kortom, een unieke kans om op een leuke en interactieve wijze een kijkje in de keuken van arbitrage Betaald Voetbal te krijgen. Jeroen wordt regelmatig gevraagd om via VoetbalSprekers.nl als spreker op te treden. Hij komt met regelmaat bij voetbalclubs en sportclubs langs om zijn ervaringen te delen.

Tijdens zijn lezing voor scheidsrechterscommissie probeert hij het vak uit te leggen aan de hand van zijn ervaringen. Hij neemt de zaal mee met onder andere de VAR, maar ook hoe wordt je scheidsrechter en belangrijker nog wat is hier voor nodig.

Kortom een ervaren top scheidsrechter die zijn ervaringen over zijn vak graag met jullie deelt.

Check beschikbaarheid Jeroen Manschot

    Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

    Bekijk ook onze andere sprekers:​