voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Sponsoravond

Staat er bij de club een sponsoravond op het programma en ben je op zoek om deze op een interessante en inspirerende wijze op te luisteren?

Bij VoetbalSprekers kun je tal van sprekers inhuren die de sport allemaal vanuit een andere invalshoek benaderen.

Spreker voor sponsoravond

Bij elke vereniging zijn de sponsors ongelofelijk belangrijk om de club draaiende te houden. Denk aan shirtsponsors, de reclameborden rondom het veld en het sponsoren van de wedstrijdbal. Voor de club stroomt er op deze manier het broodnodige geld binnen.
 
De sponsors zien het als een manier om de naamsbekendheid te vergroten. Achter sponsoren zitten mensen, ondernemers en zij doen het vaker vanuit de liefde voor hun club.
 
Tijdens een periodieke sponsoravond komen alle mensen die de club ondersteunen samen en worden de huidige stand van zaken en toekomstplannen doorgenomen. Daardoor wordt onder het genot van een hapje en drankje is het vaak een moment waar gezelligheid voorop staat. Kortom het is het dan een mooi moment om de avond nog iets specialer te maken door een bekende persoonlijkheid uit de voetbalwereld uit te nodigen voor een lezing.

Inspirerende sprekers sponsoravond

VoetbalSprekers heeft een speciaal team van sprekers samengesteld waaruit kan worden gekozen. Deze sprekers lopen allen al jarenlang mee in de professionele voetbalwereld en weten hun ervaringen op een belangwekkende manier over te dragen op het publiek. Waar de een een analytische vermogen laat doorklinken, denk aan de inspirerende Co Adriaanse. Hebben andere daar denk aan Wilfred Genee en Hans Kraaij jr. regelmatig de lachers op zijn hand door merkwaardige anekdotes te vertellen.

Bestuur van topclub als spreker

Sprekers die in een bestuursfunctie in het betaald voetbal werken, zoals Michael van Praag en Toon Gebrands. Zij kunnen daarentegen de sponsors niet alleen een vermakelijke avond bezorgen, maar hen ook inspireren. De toehoorders zullen ongetwijfeld tips en tricks meekrijgen, waarvan zij in hun dagelijkse werk de vruchten kunnen plukken. Kortom, via VoetbalSprekers kan voor elke sponsoravond een geschikte spreker worden gevonden. Wij hopen dat de lezing eraan bijdraagt dat de club nog jarenlang op de steun van de sponsoren kan rekenen!

Bekijk hier voor het overzicht van alle sprekers en om te boeken klik op de link.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Wij weten als geen ander dat je jouw evenement uniek wilt maken, door middel van een spreker creëer je toegevoegde waarde. Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!