voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Sponsoravond

Staat er bij de club een sponsoravond op het programma en ben je op zoek om deze op een interessante en inspirerende wijze op te luisteren?

Bij VoetbalSprekers kun je tal van sprekers inhuren die de sport allemaal vanuit een andere invalshoek benaderen.

Spreker voor sponsoravond

Bij elke vereniging zijn de sponsors ongelofelijk belangrijk om de club draaiende te houden. Denk aan shirtsponsors, de reclameborden rondom het veld en het sponsoren van de wedstrijdbal. Voor de club stroomt er op deze manier het broodnodige geld binnen. De sponsoren zien het als een manier om de naamsbekendheid te vergroten. De meest ervaren spreker op dit gebied is Dirk Scheringa
 
Vaak zijn het lokale ondernemers die het vooral doen uit liefde voor hun club. 
 
Tijdens een periodieke sponsoravond komen alle mensen die de club ondersteunen samen. Op deze avond worden de huidige stand van zaken en toekomstplannen doorgenomen. Onder het genot van een hapje en drankje is het vaak een moment waar gezelligheid voorop staat. Door een bekende spreker uit te nodigen kan de sponsoravond nog specialer worden gemaakt.

Inspirerende sprekers sponsoravond

VoetbalSprekers heeft een team van sprekers samengesteld waaruit kan worden gekozen. Deze sprekers lopen allen al jarenlang mee in de professionele voetbalwereld. Zodoende weten zij hun ervaringen op een belangwekkende manier over te dragen op het publiek. De één laat een kritische ondertoon doorklinken, zoals de analytische Co Adriaanse. Anderen hebben regelmatig de lachers op hun hand door merkwaardige anekdotes te vertellen. Denk hierbij aan Wilfred Genee en Jan van Halst.

Bestuur van topclub als spreker

Daarnaast zijn er onder meer sprekers die een bestuursfunctie in het betaald voetbal hebben of hadden. Dit zijn Toon Gerbrands, Dirk Scheringa en Michael van Praag. Zij kunnen de sponsors niet alleen een vermakelijke avond bezorgen, maar ook inspireren. De toehoorders zullen ongetwijfeld tips en tricks meekrijgen, waarvan zij in hun dagelijkse werk de vruchten kunnen plukken.

Kortom, via VoetbalSprekers kan voor elke sponsoravond een geschikte spreker worden gevonden. Wij hopen dat de lezing eraan bijdraagt dat de club nog jarenlang op de steun van de sponsoren kan rekenen! 

Bekijk hier voor het overzicht van alle sprekers of vul hieronder het contactformulier in, wij helpen je graag.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!