voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Bestuur

Hoe mooi is het als iemand uit het bestuur van een professionele voetbalclub op bezoek komt en jullie als voetbalclub een interactieve, inspirerende lezing verzorgd? Denk aan een (oud) voorzitter of algemeen directeur.

Commercie en sponsoren vormen een belangrijk element in het professionaliseren van een voetbalclub.

Voetballezingen door clubvoorzitters

De Eredivisie kent twee gezichten. Volle moderne stadions, relatief gezonde clubs en een verstandig clubbeleid kenmerken hierbij de herkenbare Nederlandse georganiseerdheid. Internationaal gezien is er echter aan terrein verloren en hier lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen. Deze ontwikkelingen zorgen in Nederland voor een meer dan interessante voetbaldiscussie.

De discussie beperkt zich niet alleen tot het professionele voetbal, maar reikt ook tot de amateurvelden. Voor iedereen die verbonden is met de sport is het bijwonen van een voetballezing door een Eredivisie clubvoorzitter een onmisbaar leermoment.

Boek nu eenvoudig een onvergetelijke voetballezing voor jouw voetbalclub of sportvereniging.

Voor wie zijn de voetballezingen?

Een Eredivisie clubvoorzitter inhuren als dagspreker is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vernieuwende voetballezingen, die worden geleid door voorzitters van de grote Eredivisie clubs, zijn er voor iedereen die voetbal een warm hart toedraagt.

Als je voorzitter bent van een voetbalclub of andere sportvereniging, dan wordt het bijwonen van een voetballezing een niet te missen gelegenheid. Ook als je een andere bestuurlijke rol invult binnen jouw organisatie helpen we je graag bij het inhuren van een dagvoorzitter uit de voetbalwereld.

De voetbal gerelateerde presentaties zijn samengesteld voor een breed publiek, waaronder:

● (Amateur) voetbalclubs
● (Amateur) sportverenigingen
● Bedrijven
● Ondernemers
● Ondernemersverenigingen
● Businessclubs

Een voorzitter boeken als gastspreker

Als je binnen jullie sportvereniging regelmatig te maken hebt met bestuurlijke taken. Het bijwonen van een toonaangevende voetballezing zorgt ongetwijfeld voor nieuwe inzichten. Vernieuwende voetballezingen die motiveren, stimuleren en dwingen tot nadenken. Hierdoor kan er samen geleerd worden over van alles omtrent deze nummer één sport in Nederland.

Het boeken van een voorzitter uit de voetbalwereld als gastspreker is onder meer geschikt voor gelegenheden zoals:

● Open dagen
● Ledenbijeenkomsten
● Sponsorbijeenkomsten
● Aanvang nieuw voetbalseizoen
● Klantenbijeenkomsten

» Wil je een voetbal spreker boeken of heb je een vraag over de mogelijke invullingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We hopen spoedig van je te horen.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Wij weten als geen ander dat je jouw evenement uniek wilt maken, door middel van een spreker creëer je toegevoegde waarde. Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!