voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Evenementen

Of het nu om de opening of afsluiting van een voetbalseizoen, een sponsoravond of nieuwjaarsbijeenkomst gaat. VoetbalSprekers heeft voor alle evenementen de perfecte spreker.

Dit geldt ook wanneer je een lezing wilt organiseren rondom een groot toernooi. Denk bijvoorbeeld aan het WK of de Olympische Spelen.

Opening voetbalseizoen

De opening van een nieuw voetbalseizoen is voor elke voetballiefhebber een moment om naar uit te kijken. De zomerstop is fijn om de batterij op te laden, maar al snel begint het weer te kriebelen. Het moment dat de bal weer gaat rollen is tevens de uitgelezen mogelijkheid om je te laten inspireren door middel van een lezing. Al onze sprekers motiveren jou en je vereniging om in het nieuwe seizoen tot grote hoogtes te stijgen.

Afsluiting voetbalseizoen

Wanneer het voetbalseizoen voorbij is volgt traditioneel bij veel clubs een officiële afsluiting. Er wordt teruggeblikt en afscheid genomen. De mensen die de club verlaten krijgen vaak een aardigheidje mee, zoals een bosje bloemen of dinerbon. Maar heb je er weleens aan gedacht om een boeiende presentatie te organiseren? Een originele manier om af te sluiten en bij iedereen zal het ongetwijfeld zorgen voor een blijvende herinnering. Voor evenementen als deze kun je via ons topsprekers inhuren. 

Sponsoravond

Niemand zal het belang van sponsors voor clubs ontkennen. Eens in de zoveel tijd wordt er daarom bij veel clubs speciaal voor hen een gezellige sponsoravond georganiseerd. Door middel van het inhuren van een spreker wordt er voor een extra dimensie gezorgd. Tijdens hun presentaties praten alle VoetbalSprekers over zaken als communicatie, leiderschap en samenwerking. Aangezien de meeste sponsors zelf ondernemer zijn, zullen alle aanwezigen dingen oppikken om binnen het eigen bedrijf toe te passen.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Een evenement dat tussen de opening en afsluiting van het voetbalseizoen inzit is de nieuwjaarsbijeenkomst. Zodoende is het een gelegenheid om terug te blikken én vooruit te kijken. Met een lezing van één van onze sprekers geef je een inspirerende en spraakmakende draai aan het geheel.

Lezing rondom groot toernooi

2022 was een echt sportjaar. Op de Olympische Winterspelen vierde Nederland grote successen. Het WK voetbal was helaas minder succesvol. In Qatar strandden de mannen van Louis van Gaal in de kwartfinale tegen Argentinië. Maar inmiddels kunnen we alweer uitkijken naar de volgende topsportevenementen. Zo vindt in de zomer van 2023 het WK voetbal voor vrouwen plaats.

In 2024 wordt het EK voetbal in de Duitsland afgewerkt en later dat jaar zijn de Olympische Spelen in Parijs. Al onze sprekers hebben jarenlange ervaring in de topsport opgebouwd. Zodoende zijn zij de uitgelezen personen om middels een lezing alle evenementen rondom een groot toernooi van extra glans te voorzien.

Overige evenementen

Ook voor alle andere evenementen ben je bij VoetbalSprekers aan het juiste adres. Is er bijvoorbeeld een businessclubmeeting of een ledenbijeenkomst in de kantine? Dan weten wij voor jou de juiste spreker aan te stellen. De meest verwonderlijke anekdotes vliegen over de tafel, terwijl een stukje humor ook nooit ver weg is.

Kosten

De totale kosten hangen van verschillende factoren af. Bijvoorbeeld de spreker, het evenement en de duur. Met alle sprekers onderhouden wij een uitstekende relatie. Daarom hebben we binnen afzienbare tijd antwoord op alle vragen en kunnen we zeer snel de tarieven doorgeven.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!