voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Voetbaltrainers

Het trainersvak is een uitermate boeiend vak. De top voetbaltrainers, zoals onze sprekers, zijn of waren 24/7 met voetbal bezig.

Tijdens een lezing tonen zij zich messcherp, bevlogen en deskundig. Allerlei relevante en actuele zaken passeren de revue.

Voetbaltrainers inhuren als gastspreker?

Het trainersvak is een uitermate boeiend vak. De toptrainers, zoals onze sprekers, zijn of waren 24/7 met voetbal bezig. Tijdens een lezing tonen zij zich messcherp, bevlogen en deskundig. Allerlei relevante en actuele zaken passeren de revue.

Er is waarschijnlijk geen baan denkbaar waarin je completer moet zijn dan als voetbaltrainer. Tactiek, trainingen, analyses, de omgang met spelers. Het zijn slechts een aantal aspecten waar de trainer mee te maken krijgt. Maar juist dit maakt het trainersvak zo boeiend en intrigerend. Bij een lezing van een van onze sprekers zul je daarom op het puntje van je stoel zitten.

Bij ons zijn er verschillende voetbaltrainers in te huren voor een presentatie. Er zijn een paar zaken die zij allemaal gemeen hebben: ze hebben in top van het voetbal gewerkt en hebben jarenlange (buitenlandse) ervaring. Maar het belangrijkste: ze hebben allemaal het trainersbloed door de aderen stromen. Vol overgave weten zij hun passie over te brengen op de luisteraars.

Interactieve lezing die inspireert en motiveert

Net zo bevlogen en energiek als hij langs de lijn, op het trainingsveld en tijdens persconferenties is, is Louis van Gaal tijdens zijn lezingen. Door zijn bekende woede-uitbarstingen kan hij wellicht wat angst inboezemen, maar de oud-bondscoach houdt van vragen vanuit het publiek. Hierdoor wordt de presentatie al snel interactief. Maar bovenal weet Van Gaal je te inspireren, motiveren en boeien. Van de eerste tot de laatste minuut.

Dit geldt zeker ook voor Gertjan Verbeek. Qua karakter heeft de oud voetbaltrainer van onder meer Feyenoord en AZ wel iets weg van Louis van Gaal. Verbeek is net zo uitgesproken, rechtlijnig en authentiek als de man die driemaal het Nederlands Elftal onder zijn hoede had. Hij draait nergens om heen, maar beschikt ook over veel inhoud en kennis. Een lezing van Verbeek is daarom bijzonder geschikt voor allerlei evenementen.

Co Adriaanse is alweer enige jaren geleden gestopt met zijn trainerscarrière. Als oefenmeester regeerde Adriaanse vaak met harde hard: discipline stond bij hem hoog in het vaandel. Zo liet hij de spelers van Willem II na een verloren wedstrijd eens 26 kilometer terug naar huis lopen. Op deze wijze uitte Adriaanse zijn onvrede. Toch was de oud-trainer ook een verbinder en kon hij als geen ander alle neuzen, ook die van de grootste ego’s, dezelfde kant op laten wijzen. Tijdens zijn lezingen vertelt hij hier meer over. Daarnaast draagt Adriaanse al zijn kennis en kunde met veel liefde over op zijn publiek.

Lezingen voor alle doelgroepen

Nog iets dat alle sprekers gemeen hebben is dat zij allemaal uit het onderwijs komen. Het spreekt voor zich dat ze veel oog hebben voor ontwikkeling. Daarom willen ze de mensen uit het publiek graag een aantal wijze lessen meegeven. Lessen die toepasbaar zijn binnen bijvoorbeeld het bedrijfsleven, voetbalclubs en andere sportverenigingen. Een lezing organiseren voor deze (en andere) doelgroepen zal dan ook met veel enthousiasme onthaald worden. Onderwerpen die veelal aan bod komen zijn: leiderschap, communicatie, inspiratie/ motivatie en samenwerking. Tijdens de meeste lezingen is de humor nooit ver weg.

Kosten voetbaltrainers als spreker 

De kosten die aan een presentatie van verbonden zijn hangen af van bijvoorbeeld de spreker, de duur en het evenement. Met Louis, Gertjan en Co staan wij in nauw contact. Daarom kunnen we zeer snel in beeld brengen wat de bijbehorende kosten zijn. Ook bij andere vragen en/ of verzoeken schakelen wij onmiddellijk door naar de sprekers.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!