voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Voetbaltrainers

Hoe mooi is het als een voetbaltrainer van een professionele voetbalclub op bezoek komt en jullie als voetbalclub een interactieve en inspirerende lezing verzorgd?

Trainers inhuren als gastspreker?

Op de Nederlandse velden is de sport aan een gedaantewisseling onderhevig. Zowel bij de amateurverenigingen als in de professionele competities. De roep om een stevige voetbaldiscussie is in ons land daarom nog nooit zo sterk geweest. Graag doen we dit met elkaar tijdens een lezing met een voetbaltrainer als spreker.

Verschillende voetbaltrainers zullen tijdens hun inspirerende presentaties veel delen. Denk aan hun visie over de facetten die de sport voetbal met zich meebrengt. Voetbal presentaties die uitermate geschikt zijn voor voetbalverenigingen. Trainers, spelers en iedereen die zich verbonden voelt met de voetballerij.

Boek vandaag nog een voetbaltrainer als gastspreker.

Inspirerende voetbaltrainers inhuren

Het inhuren van een bekende voetbaltrainer als gastspreker staat bij voorbaat al garant voor een geslaagd evenement. Organiseer je een open dag, een ledenbijeenkomst of een sponsorbijeenkomst? Bij het inhuren van een trainer als spreker of dagvoorzitter haal je een ongekende inspiratiebron binnen. 

Doordat de trainers bovenop de staf en het voetbal zitten kunnen zij veel kennis en ervaring overdragen en delen. De trainers zijn immers diegene die aan beide kanten van de zijlijn hebben gestaan.

Motiverende voetbaltrainers bij jullie evenement

Zowel op tactisch vlak als in commercieel opzicht is het moderne voetbal méér dan alleen een spelletje. Voetbal is strategischer, internationaler en commerciëler geworden. De belangen in de voetballerij zijn immens en winnen is nog nooit zo belangrijk geweest.

Tegenwoordig is het belangrijk om volledig op de hoogte te zijn over alles wat het balletje doet rollen. Daarom blijft er voor iedereen binnen de voetballerij altijd ruimte om te leren. Wanneer je een trainer als gastspreker boekt is dit een ware aanvulling voor het te organiseren evenement.

Onze voetbaltrainers geven lezingen voor verschillende doelgroepen en in verschillende vormen:

Voor:
● Amateurverenigingen
● Professionele voetbalclubs
● Bedrijven en ondernemers
● Ondernemersverenigingen en businessclubs

In de vorm van:
● Lezingen
● Dagvoorzitterschap
● Workshops
● Presentaties
● Panels

Geen enkele lezing is hetzelfde en graag bekijken we samen met jullie welke voetbaltrainer voor jullie interessant is. De opzet en onderwerpen tijdens de presentatie worden in overleg besloten. Wij bieden graag maatwerk!

» Wil je weten welke trainers je kunt inhuren als gastspreker? Vraag dan snel informatie op via het contactformulier.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Wij weten als geen ander dat je jouw evenement uniek wilt maken, door middel van een spreker creëer je toegevoegde waarde. Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!