Aad de Mos als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Aad de Mos

De Nederlandse trainers geschiedenis kent veel verschillende persoonlijkheden. Van grijze muizen tot bonte vogels. Aad de Mos behoort zonder meer tot het laatste soort.

De oud-trainer geeft als spreker ten alle tijden zijn onafhankelijke mening. Een lezing van hem zal zodoende het nodige stof doen opwaaien.

Aad de Mos als spreker

In geuren en kleuren vertelt De Mos als spreker over al deze belevenissen. Hoe zet je in andere landen een team naar je hand, wat is de invloed van cultuurverschillen op je leiderschap, en hoe zorg je voor een optimale samenwerking en communicatie?

Op deze en nog veel vragen geeft De Mos tijdens een presentatie een antwoord. Omdat het bedrijfsleven steeds meer internationaal georiënteerd is en de samenleving steeds multicultureler wordt, zijn het meer dan relevante zaken. Van een lezing van De Mos zal iedereen dan ook iets opsteken.

In 2006 was de kleurrijke VoetbalSpreker bij Vitesse weer langs de Nederlandse velden te bewonderen. Na een kort uitstapje bij AO Kavala in Griekenland, beëindigde De Mos in 2010 zijn trainerscarrière bij Sparta. De kasteelclub wist hij helaas niet in de Eredivisie te houden.

Tegenwoordig verschijnt De Mos als analist of tafelgast nog regelmatig op televisie. Door deze optredens én zijn presentaties gaat De Mos’ kennis en kunde niet verloren. Met zijn Haagse humor staat een avond met De Mos garant voor veel plezier. Een lezing is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de opening of afsluiting van het voetbalseizoen.

Aad de Mos inhuren als spreker

Boek snel een lezing van Aad de Mos of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met Aad en hebben de tarieven van een presentatie snel in beeld.

Onderwerpen Aad de Mos

 • Ondernemen en voetbal
 • Leiderschap
 • Motivatie
 • Teamwork
 • Inspiratie
 • Humor
Aad de Mos inhuren als spreker voor zijn lezing of presentatie. Wat kost Alex Pastoor als spreker voor businessclub of sponsoravond?
Wat is het tarief van Aad de Mos als spreker? Aad de Mos als spreker boeken of inhuren voor zijn lezing of presentatie.

Aad de Mos als trainer

Aad de Mos maakt onderdeel uit van een select gezelschap. Er zijn namelijk niet veel trainers die een bescheiden carrière als voetballer hebben gehad, maar toch zijn doorgebroken tot de top van de trainerswereld. Via de jeugd van ADO Den Haag en verschillende amateurclubs kwam De Mos in 1980 bij Ajax terecht.

Hier werkte hij zich stap voor stap op tot hoofdtrainer. Met de Amsterdammers won hij drie keer de landstitel en eenmaal de KNVB beker. Zijn grootste successen vierde De Mos bij KV Mechelen. Naast een kampioenschap en een beker, wist hij met de Belgische club beslag te leggen op de Europacup 2. De ongekende Mechelse triomftocht leverde De Mos een transfer op naar topclub Anderlecht. Met de Brusselaren werd hij in het seizoen 1990/91 ook kampioen.

Tijdens zijn lezingen vertelt de spreker De Mos onder meer hoe hij als Haags schoffie uitgroeide tot een internationaal gelouterde trainer. Bluf, vertrouwen en hard werken zijn hierin sleutelbegrippen. Waar veel oud-topvoetballers door hun staat van dienst vaak een streepje voor hebben, moest De Mos het vooral op eigen kracht doen. Het levensverhaal van de Hagenees is daarom inspirerend en motiverend voor iedereen die zijn of haar ambities waar wil maken.

Na de Belgische periodes keerde Aad de Mos in het seizoen 1993/94 even terug naar Nederland. Het jaar bij PSV werd geen succes. Hierna volgde een reis over de wereld vol trainersavonturen. De Mos stond aan het roer bij het Duitse Werder Bremen, Standard Luik en het Spaanse Sporting Gijon. Vervolgens spreidde de bonte vogel zijn vleugels nog verder uit. De Mos coachte Urawa Red Diamonds in Japan, Al-Hilal in Saoedi-Arabië en het nationale team van de Verenigde Arabische Emiraten.

Check beschikbaarheid Aad de Mos

  Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

  Check beschikbaarheid
  Aad de Mos

   Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!