Allard Lindhout als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Allard Lindhout

Allard Lindhout is scheidsrechter in de Eredivisie en als FIFA- international ook actief in alle Europese toernooien. Tijdens een interactieve lezing neemt hij je mee in de wereld van de arbitrage.

Als spreker is Lindhout inhoudelijk ijzersterk en weet hij geboeid over zijn vak te vertellen. Dit combineert hij met de nodige humor.

Allard Lindhout als spreker voor businessclubs 

Of dit voor een scheidsrechter daadwerkelijk als persoonlijk succesje voelt, kan in een lezing van Lindhout ter sprake komen. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn: leidinggeven, spelregels, omgang met weerstand, voor de camera staan en natuurlijk de VAR. In een interactieve presentatie gaat het niet over Lindhout zelf, maar écht over het vak.
 
Hij geeft zijn publiek een uniek inkijkje in de scheidsrechterswereld. Daarbij gebruikt de leidsman in 2 x 45 minuten, plus blessuretijd, veel beeldmateriaal. Het is de ideale invulling voor bijvoorbeeld een avond voor de businessclub of voor de vrijwilligers van de voetbalclub.
 

Allard als spreker op scholen

Allard is naast internationaal scheidsrechter ook docent. Hij verzorgt onderwijs- inhoudelijke lezingen voor docenten, leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel op het HBO, MBO, VO en PO. Lindhout heeft zelf tien jaar voor groep 8 gestaan en is docent geweest op de pabo.

Momenteel werkt hij met kinderen die kenmerken van autisme hebben. Als spreker op scholen legt de arbiter praktische verbanden tussen het voetbalveld en het klaslokaal. Dit doet hij op een zeer interactieve manier. Lindhout heeft het onder meer over eigenaarschap, samenwerking, communicatie en diversiteit.

Allard Lindhout inhuren als spreker

De tarieven die hij hanteert hebben brengen wij razendsnel in beeld. VoetbalSprekers houdt er namelijk een uitstekende relatie met Allard op na. Neem contact met ons op om direct te boeken. Ook beantwoorden wij graag al jouw vragen.

Onderwerpen Allard Lindhout

 • Communicatie
 • Leiderschap
 • Motivatie
 • Teamwork
 • VAR
Allard Lindhout boeken als spreker voor zijn lezing of presentatie. Wat is het tarief van Allard Lindhout als spreker voor businessclub of sponsoravond?
Allard Lindhout inhuren als spreker voor zijn lezing of presentatie. Wat kost Allard Lindhout als spreker voor businessclub of sponsoravond?

Allard Lindhout als scheidsrechter 

Allard is van dezelfde generatie als VoetbalSprekers Serdar Gözübüyük en Danny Makkelie. Net als dit tweetal maakte hij op jonge leeftijd zijn debuut in het betaald voetbal. De arbiter was pas 23 jaar oud toen hij in 2010 de Eerste Divisie-wedstrijd AGOVV – RBC Roosendaal leidde. Beide clubs zijn niet veel later failliet gegaan, maar met de carrière van Lindhout is het sindsdien alleen maar stroomopwaarts gegaan.
 
In 2015 debuteerde de Warmonder in de Eredivisie en sinds 2020 staat hij op de internationale scheidsrechterslijst. 25 maart 2022 is een dag die voor altijd in het geheugen gegrift zal staan. Op deze dag floot de VoetbalSpreker zijn eerste interland. Zuid-Afrika – Guinee werd 0-0 en ook hijzelf hield ‘de nul’: de kaarten bleven op zak.

Check beschikbaarheid Allard Lindhout

  Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

  Check beschikbaarheid
  Allard Lindhout

   Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!