Andy van der Meijde als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Andy van der Meijde

Een avond met Andy van der Meijde staat garant voor vermaak en spektakel. De excentrieke oud-voetballer weet wel hoe hij voor gezelligheid en een beetje opschudding kan zorgen.

In zijn lezingen is hij geen spat anders dan hoe we hem van televisie kennen en daarom een populaire spreker.

Andy van der Meijde als voetballer

Door zijn hedendaagse bezigheden zou je bijna vergeten dat Van der Meijde een tamelijk indrukkend voetbal-CV heeft opgebouwd. Hierop prijken onder meer zeventien interlands voor Oranje. Heeft hij het maximale uit zijn carrière gehaald? Absoluut niet, maar dat de Arnhemmer veel plezier beleefd heeft is een ding dat zeker is. In 2012 kwam zijn biografie Geen genade uit en daarin liet Van der Meijde ons kennis maken met de wereld achter het groene veld.

Snelle auto’s. Vrouwen. Drank. De voetballer kon zijn lol niet op. Tussendoor werd er ook nog een balletje getrapt en dit deed Van der Meijde zeker niet onverdienstelijk. Hij brak vanuit de jeugd van Ajax door in het eerste en won het landskampioenschap, de KNVB beker en de Johan Cruijff Schaal. Met zijn flitsende spel aan de rechterflank dwong hij in 2003 een transfer af naar de Italiaanse topclub Internationale. Twee jaar later stapte hij over naar Everton, maar vanaf hier doofde zijn carrière langzaam uit. Na een mislukte periode bij PSV hield de VoetbalSpreker het in 2010 definitief voor gezien.

Andy van der Meijde als tv-persoonlijkheid

Wat volgde was een opmars als tv-persoonlijkheid. Zo was hij onder meer te zien in de programma’s Sterren Dansen op het IJs, Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS en Sterren Springen. Het bekendste werd hij echter door zijn eigen realitysoap Andy & Melisa. Hierin werd het dagelijks leven van Andy en zijn familie gevolgd.

In 2016 startte de ex-profvoetballer de YouTube-serie Bij Andy in de auto. Later werd dit overgenomen door de landelijke televisie. In de serie nodigt Van der Meijde voetballers en andere bekende Nederlanders uit voor een ritje in zijn auto. Ondertussen wordt er een openhartig gesprek gevoerd. In 2020 was Van der Meijde als Koning TOTO te zien in de televisiespotjes van gokbedrijf TOTO.

Sinds 2022 is de nationale knuffelbeer, samen met VoetbalSpreker Wim Kieft en Wesley Sneijder, vaste gast in de talkshow Veronica Inside. De show wordt geleid door Wilfred Genee, die via ons ook als spreker lezingen geeft. Een ander programma waarin Van der Meijde te zien is, is Andy VS Wesley: Scoren in de Kelderklasse. Hierin trainen Van der Meijde en Sneijder beiden één van de allerslechtste amateurteams van het Nederland. Deze stomen ze klaar voor een finalewedstrijd.

Verder gaat de voormalig Ajacied het land door met het voetbalteam FC De Rebellen. Dit team bestaat uit oud-profvoetballers die bekend stonden om hun rebelse karakter. Van der Meijdes teamgenoten zijn onder meer Glenn Helder en Sjaak Polak.

Onderwerpen Andy van der Meijde

  • Ondernemen en voetbal
  • Sponsoring
  • Motivatie
  • Inspiratie
  • Humor

Andy van der Meijde als spreker

Door de laatstgenoemde activiteiten is Van der Meijde goed bekend met de amateurwereld. In zijn leven schippert hij moeiteloos tussen de profs en amateurs. Hierdoor is hij in staat om voor iedere voetbalclub een treffende lezing te verzorgen. Niet geremd door enige gêne weet hij elke voetbalkantine op zijn kop te zetten.  

Andy van der Meijde inhuren als spreker

Met Andy van der Meijde als spreker ben je gegarandeerd van paar onvergetelijke uurtjes vol grappen en grollen! Een presentatie kun je meteen boeken bij ons. Wil je eerst meer informatie, over bijvoorbeeld de tarieven, neem dan contact met ons op. Andy is een goede bekende van VoetbalSprekers en daarom kunnen wij onmiddellijk doorschakelen.

Check beschikbaarheid Andy van der Meijde

    Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

    Bekijk ook onze andere sprekers:​