Art Langeler als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Art Langeler

Art Langeler heeft werkervaring opgedaan als voetballer, docent, trainer/coach, hoofd jeugd opleiding en technisch directeur. Als spreker kan hij zodoende over alle aspecten van de (top)sport en het onderwijs een leerzame en boeiende lezing geven.

Art Langeler als spreker

Een lezing van Art Langeler kan vanuit meerdere hoeken worden ingestoken. Zo kan hij zijn grote ervaring in de voetbalwereld overbrengen aan de leden van businessclubs van amateurclubs. Hierin trekt hij vergelijkingen tussen de topsport en het onderwijs en bedrijfsleven. Het gaat dan bijvoorbeeld over teambuilding en de weg naar duurzaam succes.

Is er meer behoefte aan een ontspannen verhaal over het wel en wee van het Nederlandse voetbal? Of aan een scherpe analyse over een wedstrijd? Ook daar kan de spreker in een presentatie voor zorgen. Voorbeelden van andere onderwerpen waar Langeler meer dan zinnige dingen over kan zeggen zijn: de toekomst van het Nederlandse voetbal, de ontwikkelingen in het internationale voetbal, en de plannen die de KNVB heeft om Nederland weer aan de top te brengen.

Bovendien heeft Art Langeler een stevige mening over jeugdvoetbal die vaak niet op één lijn ligt met de gangbare theorieën. Dit levert regelmatig mooie discussies op. Iets dat sowieso aansluit bij Langelers manier van presenteren. Het liefst interactief, waarbij hij de luisteraars direct betrekt bij zijn verhaal. Op deze manier kan de spreker alle mensen die met de ontwikkeling van jeugdspelers bezig zijn uitdagen en wakker schudden. Een lezing is dan ook ideaal voor de jeugdafdeling van elke voetbalclub. Tot slot weet de VoetbalSpreker veel smeuïge anekdotes te vertellen uit zijn voetballoopbaan. Hierdoor zal hij ook tijdens een geanimeerd avondje in de kantine geen modderfiguur slaan.

Art Langeler inhuren als spreker

VoetbalSprekers snapt dat je meer informatie wilt hebben en dat er vragen kunnen zijn. Bijvoorbeeld over de tarieven voor een presentatie. Wij hebben zo’n goed contact met Art dat we altijd snel kunnen schakelen met hem. Klik hier om direct een lezing te boeken.

Onderwerpen Art Langeler

 • Leiderschap
 • Motivatie
 • Teamwork
 • Inspiratie
Art Langeler inhuren als spreker voor zijn lezing of presentatie. Wat kost Art Langeler als spreker voor businessclub of sponsoravond?

Art Langeler in de voetbalwereld

Langeler speelde niet in de top van het voetbal, maar kent wel een unieke achtergrond. Hij speelde namelijk op bijna alle niveaus. Van de vierde klasse amateurs tot en met de Eredivisie. Na het volbrengen van een opleiding tot sportdocent, combineerde hij een functie van gymleraar met die van voetbaltrainer. Hij werkte bij de Overijsselse clubs SV Colmschate ’33 en Rohda Raalte. In 2008 keerde hij als jeugdtrainer en hoofd jeugdopleiding van FC Zwolle terug in het profvoetbal. Twee jaar later werd Art Langeler aangesteld als hoofdtrainer. Weer twee jaar later vierde hij zijn eerste grote succes als trainer: Zwolle werd kampioen van de Eerste Divisie.

In 2013 tekende Langeler een vierjarig contract als hoofd jeugdopleiding bij PSV. In de laatste periode van zijn Eindhovense dienstverband werkte hij ook bij de KNVB. Hij werd assistent-coach van Oranje onder 20 en later Jong Oranje. Vanaf 2017 was hij de vaste bondscoach van Jong Oranje. Een jaar later werd hij door de voetbalbond aangesteld als directeur voetbalontwikkeling. In deze functie werd hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de breedtesport, de voetbalopleidingen binnen de KNVB en het jeugdtopvoetbal.

In 2021 begon het trainersbloed weer te kruipen. Art Langeler maakte bij PEC Zwolle een comeback als hoofdtrainer. Deze periode duurde niet lang, evenals zijn tijd als bondscoach van Curaçao. Op dit moment werkt de Achterhoeker bij FC Groningen. In het Hoge Noorden vervult hij de functie van hoofd voetbalontwikkeling bovenbouw.

Check beschikbaarheid Aad de Mos

  Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

  Check beschikbaarheid
  Art Langeler

   Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!