Bas Nijhuis als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Bas Nijhuis

Veel scheidsrechters blijven bij voorkeur in de luwte. Bas Nijhuis daarentegen vindt het heerlijk om in het middelpunt te staan. Zo schuift hij regelmatig aan bij talkshows om over scheidsrechterzaken te praten.

De arbiter is een grote persoonlijkheid in de wereld der leidsmannen. Daardoor is hij tijdens lezingen een geliefd spreker.

Veelzijdig man

Bas Nijhuis is een veelzijdig man. Hij had bijvoorbeeld een eigen bakkerij, was presentator van het programma Arctic Challenge Tour en is sinds 2021 beëdigd als trouwambtenaar. Verder is hij sinds 2019 een van de ambassadeurs voor Roparun. De tukker houdt er van om verschillende zaken te combineren. Zijn grootste passie ligt echter bij het voetbal. Nijhuis speelde in de jeugd van RKSV VOGIDO en De Tubanters 1897, maar bleek meer talent te hebben voor het fluiten.

Nijhuis als scheidsrechter

Al op zijn vijftiende begon hij met het fluiten van zijn eerste wedstrijden. In 2005 kreeg Nijhuis de A-status voor scheidsrechters van de KNVB. Op 18 oktober 2011 maakte hij zijn debuut in de Champions League. De wedstrijd Olympiakos Piraeus – Borussia Dortmund stond onder zijn leiding. Hierna volgden nog vele internationale wedstrijden.

Onderwerpen Bas Nijhuis

 • Ondernemen en voetbal
 • Sponsoring
 • Belangen in het voetbal
 • Leiderschap
 • Motivatie
 • Teamwork
 • Inspiratie

Bas Nijhuis als spreker

Iets anders waar Nijhuis veel plezier en voldoening uit haalt is het geven van lezingen. Als spreker vertelt hij op een vermakelijke manier wat zich allemaal afspeelt in het leven van een topscheidsrechter. De Nederlandse toparbiter neemt je mee in zijn reis door de voetbalwereld. Hierin ontmoette hij wereldspelers als Luis Suarez en Zlatan Ibrahimovic.

Daarnaast legt hij de link naar het bedrijfsleven. Door zijn jarenlange ervaring als ondernemer kan hij hier uitstekend over spreken. Vanwege zijn veelzijdigheid is hij ook in staat steeds een verband te leggen naar de maatschappij. Daarom worden zijn presentaties als zeer inspirerend, motiverend en leerzaam ervaren.

Bas Nijhuis spreker kosten

Bij VoetbalSprekers hebben wij klantvriendelijkheid en communicatie hoog in het vaandel staan. Dat geldt ook voor het in beeld brengen van de kosten. Als je je tot ons wendt met een aanvraag voor Bas Nijhuis, dan contacten wij hem meteen. De kosten voor een presentatie kunnen verschillen. Dit hangt onder meer af van de duur. Vanwege ons goede contact met Bas weet je razendsnel wat een presentatie gaat kosten.

Boek snel een lezing van Bas of neem contact met ons op voor meer informatie.

Check beschikbaarheid Bas Nijhuis

  Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

  Bekijk ook onze andere sprekers:​