voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Co Adriaanse

Hoe mooi is het als Co Adriaanse oud trainer van diverse professionele voetbalclubs bij jullie business of sportclub op bezoek. Waarbij hij een interactieve, inspirerende lezing verzorgd?

Voetbal en trainer

Met veel ervaring in het voetbal, zowel als speler en trainer, heeft Co Adriaanse een indrukwekkend cv. Hij kwam als voetballer uit in de Eredivisie en heeft maar liefst 12 verschillende ploegen onder zijn hoede gehad als trainer. Dit maakt dat hij bekend staat als een van de grotere trainers van Nederland, en hij kan met zijn rijke ervaring en kennis voor inspirerende gesprekken zorgen.
 
Als voetballer kwam hij tussen 1964 en 1976 uit voor De Volewijckers en FC Utrecht. Drie jaar na het stoppen van zijn voetbalcarrière is Adriaanse aan de slag gegaan als trainer voor diverse clubs uit de Eredivisie. Onder andere Ajax en AZ. Ook in het buitenland is Adriaanse actief geweest, denk zoal aan FC Porto, Red Bull Salzburg. Ook was hij in Qatar bondscoach van het nationale elftal.

Onderwerpen Co Adriaanse

 • Communicatie
 • Leiderschap
 • Motivatie
 • Teamwork

Co Adriaanse als spreker

Met zijn indrukwekkende cv in het voetbal is Co Adriaanse een uitermate geschikt persoon om in te huren als spreker. Zijn kennis, kunde, ervaring en interessante anekdotes zorgen voor een boeiend perspectief waar een voetbalclub echt wat aan heeft. Dit alles in motiverende zin met het oog op ontwikkeling, maar ook op identificatie. Immers weet hij als geen ander hoe het is om bij kleine én grote clubs werkzaam te zijn.
 
Deze ruime ervaring maakt dat Adriaanse een geschikt persoon is voor diverse aangelegenheden, waarbij hij op een deskundige manier zijn publiek toespreekt. De luisteraar steekt er wat van op en neemt ontwikkelpunten en nieuwe inzichten mee. Dit alles wordt op een herkenbare en toegankelijke manier gebracht. Hij weet zich als geen ander perfect te levelen met het uitgangspunt van een voetbalclub, wat hem tot een waardevolle spreker maakt.
 
Al zijn toespraken zijn gebaseerd op zijn eigen ervaring en inzicht, wat een impuls geeft aan een voetbalclub. Daarnaast is Adriaanse natuurlijk in te huren voor andere toespraken buiten voetbalclubs om, tegen scherpe tarieven.

Check beschikbaarheid Co Adriaanse

  Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

  Bekijk ook onze andere sprekers:​

  voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

  Scorenbordjournalistiek is een van zijn bekendste uitspraken. In zijn lezing neemt Co het publiek mee met zijn ervaring tijdens het spelersvak.

  voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

  Doordat Dirk actief is met ondernemen en sport is hij een veelgevraagd spreker. Zijn lezing inspireert en motiveert.

  voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

  Oud speler van Ajax en FC Twente en deelnemer Expeditie Robinson weet de zaal te motiveren met zijn technische vaardigheden.