Co Adriaanse als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Co Adriaanse

Co Adriaanse is een even succesvol als markant oud-trainer. Zo heeft de Amsterdammer de Nederlandse voetbaljargon aanzienlijk verrijkt.

Zijn benamingen scorebordjournalistiek, woonerfvoetbal en kaaskijkers zijn memorabel. Als spreker is Adriaanse in zijn lezingen eveneens origineel en kleurrijk.

Co Adriaanse als voetballer en trainer

Met veel ervaring in het voetbal, zowel als speler als trainer, heeft Co Adriaanse een indrukwekkend cv opgebouwd. Hij kwam als voetballer tussen 1964 en 1976 uit voor De Volewijckers en FC Utrecht. Als trainer heeft hij maar liefst twaalf verschillende ploegen onder zijn hoede gehad. Dit maakt dat hij bekend staat als een van de grotere trainers van Nederland. Daarom kan de voormalig oefenmeester met zijn rijke kennis en ervaring voor inspirerende gesprekken zorgen.

Drie jaar na het stoppen van zijn voetbalcarrière is Adriaanse aan de slag gegaan als trainer voor diverse clubs uit de Eredivisie. Hij stond onder meer aan het roer bij Willem II (waarmee hij zich plaatste voor de Champions League), Ajax en AZ. Ook in het buitenland is Adriaanse actief geweest. Denk bijvoorbeeld aan FC Porto en Red Bull Salzburg. Met beide clubs won hij de nationale titel. Daarnaast was Adriaanse in Qatar bondscoach van het nationale elftal. Tegenwoordig begeleidt hij nog de Nederlandse voetbalcoaches die de cursus Coach Betaald Voetbal bij de KNVB volgen.

Onderwerpen Co Adriaanse

  • Communicatie
  • Leiderschap
  • Motivatie
  • Teamwork

Co Adriaanse als spreker

Co Adriaanse is een uitermate geschikt persoon om in te huren als spreker. Zijn kennis, kunde, ervaring en interessante anekdotes zorgen voor een boeiend perspectief waar iedereen wat aan heeft. Dit alles in motiverende zin met het oog op ontwikkeling, maar ook op identificatie. Immers, Adriaanse weet als geen ander hoe het is om bij kleine én grote clubs werkzaam te zijn.

Deze ruime ervaring maakt dat Adriaanse een geschikt persoon is voor diverse aangelegenheden, waarbij hij op een deskundige manier zijn publiek toespreekt. De luisteraar van een lezing steekt er wat van op en neemt ontwikkelpunten en nieuwe inzichten mee. Dit alles wordt op een herkenbare en toegankelijke manier gebracht. Hij weet zich als geen ander perfect te levelen met het uitgangspunt van een voetbalclub, wat hem tot een waardevolle spreker maakt.

Alle presentaties zijn gebaseerd op zijn eigen ervaring en inzicht, wat een impuls geeft aan iedere afdeling van de voetbalclub. Naast ‘de kantine’ zijn dat bijvoorbeeld businessclubs en het bestuur. Voor allerlei soorten evenementen is een lezing van Adriaanse dus van toegevoegde waarde. Een sponsoravond en seizoensafsluiting zijn hier enkele voorbeelden van.

Kosten Co Adriaanse als spreker

Door de uitstekende relatie die VoetbalSprekers met Co heeft, kun je erop rekenen dat wij de kosten snel in beeld brengen. De kosten zijn mede afhankelijk van de duur van zijn presentatie. De exacte inhoud en verwachtingen bespreken we ook graag met jou, waarna we dit terugkoppelen naar de oud-coach van het jaar.

Boek snel een lezing van Co Adriaanse of neem contact met ons op voor meer informatie.

Check beschikbaarheid Co Adriaanse

    Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

    Bekijk ook onze andere sprekers:​