Danny Makkelie als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Danny Makkelie

Danny Makkelie kan op dit moment beschouwd worden als de beste scheidsrechter van Nederland. Op het WK in Qatar was hij de enige Nederlandse arbiter en zelfs kanshebber om de finale te fluiten.

Als spreker is hij beschikbaar voor lezingen over communicatie, presteren onder druk en leiderschap.

Makkelie als scheidsrechter

Danny Makkelie startte al op zijn tiende met fluiten. Sindsdien maakt hij een stormachtige ontwikkeling door dat leidde tot meerdere mijlpalen. Zo maakte de Dordtenaar in 2009 op 26-jarige leeftijd zijn debuut in de Eredivisie. Hiermee werd hij op dat moment de jongste scheidsrechter op het hoogste niveau in Nederland. Daarnaast debuteerde Makkelie in 2014 als jongste Nederlandse arbiter ooit in de Champions League.

Het volgende hoogtepunt in zijn carrière vond plaats op het WK 2022 in Qatar. Makkelie floot de wedstrijden Argentinië – Saoedi-Arabië en de kraker Spanje – Duitsland. De politieagent stond op de FIFA-lijst voor de finale, maar door de plaatsing van Argentinië ging dit niet door. Vanwege de schermutselingen in de kwartfinalewedstrijd tussen Nederland en Argentinië lag het te gevoelig om Makkelie de finale te laten leiden.

Onderwerpen Danny Makkelie

  • Communicatie
  • Leiderschap
  • Motivatie
  • Teamwork
  • Inspiratie

Makkelie als spreker

Makkelie deelt zijn ervaringen op een duidelijke en inspirerende wijze. Deze worden ondersteund door video- en geluidsfragmenten. Zijn presentaties geven een bijzondere indruk in de wereld van een topscheidsrechter. Makkelie bundelt zijn praktijkervaringen tot een boeiend en inhoudelijk verhaal.

De scheidsrechter schroomt niet om kritische vragen te beantwoorden en durft zich kwetsbaar op te stellen. Door zich bij alles te realiseren dat één enkele beslissing het geheel in positieve, maar zeker ook in negatieve zin op zijn kop kan zetten. Zo gaat hij tijdens de lezingen ook om met zijn publiek. Interactief, inlevend, aanvoelend, inspirerend, motiverend, richting gevend, bijsturend en vooral genietend.

Bijeenkomsten

Makkelie is in te huren voor allerlei soorten bijeenkomsten. Denk hierbij aan een sponsoravond, businessmeeting of gewoon een gezellige avond in de kantine. Het spreekt voor zich dat de VoetbalSpreker meer dan geschikt is voor elke scheidsrechters bijeenkomst. Aan de hand van een quiz (geel of rood) kunnen de aanwezigen hun spelregelkennis testen.

VAR

Een onderwerp waar Makkelie graag over vertelt is de VAR. Na een bewogen start lijken we er inmiddels aan gewend te zijn. Toch is er nog steeds veel onduidelijkheid: wie maakt welke beslissingen? De scheidsrechter of de VAR? Makkelie heeft ook veel ervaring als VAR en kan daarom haarfijn uitleggen hoe de samenwerking tussen de arbiter op het veld en de specialisten achter het schermt verloopt.

Kosten

De kosten die aan de lezing verbonden zijn hangen van verschillende factoren af, zoals de duur. Omdat wij een uitstekend contact onderhouden met Danny kunnen wij jouw verwachtingen over de presentatie onmiddellijk met hem bespreken. Hierbij brengen we de kosten gelijk in beeld.

Boek snel een lezing van Danny Makkelie of neem contact met ons op voor meer informatie.

Check beschikbaarheid Danny Makkelie

    Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

    Bekijk ook onze andere sprekers:​