Gertjan Verbeek als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Gertjan Verbeek

Gertjan Verbeek staat bekend als no nonsense, uitgesproken en een tikkeltje koppig. Ook als spreker windt de voetbaltrainer en -analist nergens doekjes om. In zijn lezingen is hij recht voor zijn raap en heeft hij het hart op de tong.

Verbeek als voetballer

Op een klein uitstapje naar Heracles ’74 na, speelde Verbeek zijn hele carrière bij SC Heerenveen. Hij stond niet te boek als een groot talent, maar haalde op karakter toch het betaald voetbal. De geboren Deventen aar volgde het CIOS en richtte zich al tijdens zijn actieve loopbaan op het trainersvak. Hij trainde hij jarenlang de jeugd van Heerenveen. Na het beëindigen van zijn actieve carrière in 1994 werd Verbeek bij de Friese club assistent van Foppe de Haan.

Verbeek als trainer

In 2002 stond Verbeek voor het eerst op eigen benen bij Heracles Almelo. Door zijn goede prestaties hier keerde hij enkele seizoenen later bij Heerenveen terug als hoofdtrainer. Ook hier ging het voorspoedig en in 2008 volgde een transfer naar Feyenoord. Bij de topclub kwam Verbeeks werkwijze niet uit de verf en werd hij al snel ontslagen. Verbeek keerde terug bij Heracles om vervolgens weer een stap omhoog te maken naar AZ. Met de Alkmaarders won ‘De tovenaar van Jubbega’ in 2013 de beker, maar werd hij tot veler verbazing de volgende dag ontslagen.

Onderwerpen Gertjan Verbeek

 • Ondernemen en voetbal
 • Sponsoring
 • Belangen in het voetbal
 • Leiderschap
 • Motivatie
 • Teamwork
 • Inspiratie

Buitenlandse avonturen

Later in dit jaar tekende Verbeek een contract bij 1. FC Nürnberg. Hierna diende hij nog VFL Bochum, om vervolgens in 2017 aangesteld te worden door FC Twente. Na zijn ontslag bij de tukkers begon Verbeek aan een avontuur down under. Adelaide United werd in 2019 zijn nieuwe werkgever. Door de coronacrisis hield het hier snel op voor hem. Vervolgens werkte Verbeek kortstondig bij Almere City. Dit was voorlopig zijn laatste club als trainer.

Imago

Het beeld dat velen van Verbeek hebben is dat van een chagrijnige en harde man. Wat misschien minder bekend is dat hij zich als een vader over voetbaltalent Orlando Smeekens ontfermde. Het enfant terrible woonde zelfs drie jaar bij de voetbaltrainer in. Een teken van veel warmte en loyaliteit. In een presentatie leer je de mens Verbeek vele malen beter kennen.

Gertjan Verbeek als spreker

Zijn ongekende werklust en wilskracht brachten hem ver in het leven. Door middel van het geven van lezingen zal Verbeek iedereen inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast vertelt hij als spreker onder meer over leiderschap. En je zult het misschien niet direct verwachten, maar ook een lezing van Gertjan Verbeek gaat gepaard met de nodige humor!

Kosten Gertjan Verbeek als spreker

VoetbalSprekers gaat altijd voor de beste service. Wanneer je een aanvraag doet nemen wij direct contact op met Gertjan Verbeek. De kosten van elke presentatie hangen af van de eisen die er gesteld worden, zoals de duur. Na overleg met Gertjan kunnen wij de kosten vaak nog dezelfde dag in beeld brengen.

Boek snel een lezing van Gertjan Verbeek of neem contact met ons op voor meer informatie.

Check beschikbaarheid Gertjan Verbeek

  Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

  Bekijk ook onze andere sprekers:​