Hans Kraay jr. als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Hans Kraay jr.

Met televisiepresentator en voetbalanalist Hans Kraay jr. is het nooit saai. Zo waren zijn optredens aan tafel bij Genee, Derksen en Van der Gijp altijd spraakmakend.

Het drietal nam dan misschien soms een loopje met hem, maar Kraay is wel degelijk een man met veel inhoud en verstand van zaken. Als spreker is hij ongekend scherp van tong. 

Hans Kraay als voetballer

Het voetbaltalent had Kraay niet van een vreemde. Vader Hans Kraay sr. speelde jarenlang voor DOS (een van de voorlopers van FC Utrecht) en Feyenoord. Ook kwam hij achtmaal uit voor het Nederlands Elftal. Junior bereikte weliswaar niet de Nederlandse top, maar speelde wel zo’n twintig jaar betaald voetbal. Kraay diende clubs als De Graafschap, NAC, Telstar en Helmond Sport en stond te boek als een spijkerharde verdediger.

Hans als televisiepersoonlijkheid

Daarnaast speelde de televisiepersoonlijkheid in Canada, Engeland en België. Volgens eigen zeggen is hij financieel niet rijk geworden van zijn carrière, maar geestelijk wél. Er kan gesteld worden dat het voetbaldier na zijn carrière nog ‘rijker’ geworden is. Kraay werkte als trainer in de top van het amateurvoetbal, en sprak in zijn tv-carrière met duizenden mensen. Het is deze geestelijke rijkdom die Hans met veel plezier overdraagt aan zijn toehoorders.

Onderwerpen Hans Kraay jr.

 • Ondernemen en voetbal
 • Sponsoring
 • Belangen in het voetbal
 • Leiderschap
 • Motivatie
 • Teamwork
 • Inspiratie

Hans Kraay als spreker

Hans is in te huren voor allerlei soorten lezingen. Hij kan een gezellige avond in de voetbalkantine van extra sjeu voorzien. Maar ook formelere gelegenheden zoals een businessclubmeeting of sponsoravond. Kraay vertelt als spreker rijkelijk en humorvol over alles wat hij voor en achter de schermen van de voetballerij heeft meegemaakt. Eén ding is zeker: Hans zal zijn mening nooit onder stoelen of banken steken. Juist dit zorgt ervoor dat een presentatie als zeer inspirerend en motiverend beschouwd kan worden.

Hans Kraay spreker kosten

Omdat VoetbalSprekers een uitstekende relatie onderhoudt met onze spreker kunnen we bij elke (aan)vraag snel doorpakken. We begrijpen dat het belangrijk is om te weten wat een presentatie gaat kosten. Daar dit afhangt van meerdere factoren, zoals de duur, moet dit eerst met Hans besproken worden. Je kunt er vanuit gaan dat we de kosten heel spoedig doorgeven.

Boek snel een lezing van Hans of neem contact met ons op voor meer informatie.

Check beschikbaarheid Hans Kraay jr.

  Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

  Bekijk ook onze andere sprekers:​