Hans van Breukelen

Hans van Breukelen staat bekend als oud keeper van PSV uit Eindhoven. Maar wist je dat hij ook graag als spreker bij jullie voetbal of businessclub komt?

Hans zijn ervaringen

Ex- doelman Hans van Breukelen is een veelgevraagd spreker, daarnaast is hij regelmatig actief als dagvoorzitter.

Hans heeft drie boeken geschreven:
Topposities: ‘een individuele benadering van teamsucces” in 2015, Winnen: van talent naar topspeler” uitgekomen in 2011. Zijn autobiografie “Het Engeltje van Hans van Breukelen”, verscheen in 1989.

De sleutel van zijn succes als doelman begon met een goede voorbereiding. Hij is jarenlang keeper geweest bij PSV uit Eindhoven. En met succes want hij heeft veel ballen weten tegenhouden. Deze manier van werken past hij ook toe bij zijn presentaties en lezingen. Hans komt ter voorbereiding van de bijeenkomst graag bij uw bedrijf en organisatie langs om te horen wat uw wensen zijn. Deze verwerkt hij in zijn verhaal.

Na zijn actieve voetbalcarrière is Van Breukelen actief geweest als directeur bij een retailbedrijf, technisch manager bij FC Utrecht. Heeft 15 jaar lang als ZZP-er consultancy en management werkzaamheden verricht. In 2016 nam hij de taak van Technisch Directeur bij de KNVB op zich, waar hij ruim een jaar later, na een bewogen jaar, opstapte. Met enkele illusies armer en vele ervaringen rijker.

Onderwerpen Hans van Breukelen

 • Ondernemen en voetbal
 • Sponsoring
 • Belangen in het voetbal
 • Leiderschap
 • Motivatie
 • Teamwork
 • Inspiratie

Hans van Breukelen als spreker

Een lezing van Hans is een levensverhaal met veel interactie. Gebaseerd op ervaringen van succes en verlies. Waarin samenwerking, individueel belang versus teambelang, presteren onder druk, de kracht van het denken en leiderschap thema’s zijn die de revue passeren. Gelardeerd met humor! Hij is rustig maar zeer bedreven tijdens zijn lezing. Hij neemt de zaal mee met zijn ervaringen, maar vult dit ook graag aan met de wensen van de klant. Zo is zijn lezing maatwerk en iedere keer weer anders.

Wanneer je via VoetbalSprekers.nl Hans boekt krijg je snel de mogelijkheden te horen en kun je zelf contact met de spreker krijgen tijdens een (telefonische) voorbespreking. Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je namelijk graag!

Een inspirerende bijeenkomst gegarandeerd.

Check beschikbaarheid Hans van Breukelen

  Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

  Bekijk ook onze andere sprekers:​