Jan Joost van Gangelen als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Jan Joost van Gangelen

Jan Joost van Gangelen is gezegend met een ongekend enthousiasme en zit barstensvol energie.

De presentator en verslaggever straalt in alles uit van zijn werk te houden. Met dezelfde bevlogenheid vliegt hij als spreker zijn lezingen aan.

Jan Joost van Gangelen als presentator en verslaggever

Van Gangelen rondde in 1997 zijn studie Nederlands af. Vanaf dat moment combineerde hij drie verschillende banen. Hij was barkeeper, leraar Nederlands en redactie-assistent bij de NOS. De geboren Hilversummer maakte lange dagen, maar door een ogenschijnlijk onuitputtelijke energiebron kostte het hem weinig moeite vol te houden.

Tegenwoordig tapt Jan Joost van Gangelen weinig biertjes meer en legt scholieren niet meer uit hoe het kofschip werkt. Hij is zich steeds meer gaan toeleggen op zijn journalistieke carrière. Niet zonder succes, want Van Gangelen is inmiddelds uitgegroeid tot een van de bekendste TV-gezichten. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden vindt de boomlange presentator het prachtig om presentaties te geven.

Met veel plezier komt hij langs bij jouw voetbalclub of sportvereniging. Het maakt voor de spreker weinig uit wat zijn publiek is. Hij spreekt net zo graag voor leden van een businessclub als voor een kantine vol voetbalfanaten.

Onderwerpen Jan Joost van Gangelen

 • Media
 • Presenteren
 • Motivatie
 • Inspiratie
 • Humor

Jan Joost van Gangelen als spreker

Van Gangelen werkte in het verleden voor Talpa, later Tien geheten en RTL. Sinds de oprichting in 2008 is hij betrokken bij ESPN en diens voorgangers Eredivisie Live en FOX Sports. Op dit moment presenteert de VoetbalSpreker onder meer het programma De Eretribune en is hij te zien rondom live-wedstrijden in de Eredivisie. Van Gangelen loopt al zo lang mee in de voetbalwereld dat hij tijdens zijn lezingen kan putten uit talloze ervaringen.

Nooit eerder vertelde anekdotes worden opgerakeld. Deze worden allemaal vertelt met de nodige humor en zelfspot. Met zijn 2,01 meter kan een interview met een kleine speler weleens voor problemen zorgen. Om niet buiten beeld te vallen moet Van Gangelen dan als een soort giraffe die aan het drinken is, een wijdbeense houding aannemen. Voor de televisiekijkers is dit niet zichtbaar.

Tijdens zijn lezing pikt de sympathieke sportliefhebber weleens iemand spontaan uit het publiek om te laten zien hoe dit in zijn werk gaat. In de zaal zorgt dit veelal voor lachende gezichten. Verder weet de spreker ook te inspireren en motiveren. Door ziel en zaligheid in zijn werk te leggen wist Van Gangelen zich op te werken tot een gerespecteerd verslaggever en presentator.

Presenteren doet Van Gangelen overigens niet alleen op televisie. In het programma Veronica Inside is hij ook te horen op de radio. In 2020 ontving het programma de Gouden RadioRing.

Tarief Jan Joost van Gangelen als spreker

Wil je een lezing van de veelzijdige spreker boeken? Of wil je meer informatie, bijvoorbeeld over de kosten? Neem in alle gevallen contact met ons op. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met Jan Joost en zullen alle vragen direct naar hem doorspelen. Vervolgens koppelen we de antwoorden razendsnel naar jou terug.

Check beschikbaarheid Jan Joost van Gangelen

  Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

  Check beschikbaarheid
  Jan Joost van Gangelen

   Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!