Jan van Halst als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Jan van Halst

Jan van Halst was voetballer van Ajax en FC Twente. Daarnaast technisch directeur bij de club uit Enschede.

De laatste jaren is hij regelmatig als analist bij NOS Studio Voetbal en Ziggo Sport op tv te zien.

Jan van Halst zijn biografie

Wie kent hem niet? De oud profvoetballer was jarenlang manager algemene zaken bij FC Twente. Onder leiding van Joop Munsterman en Jan van Halst werd FC Twente in 2010 kampioen van de Eredivisie. Daarna werkte hij bij het internationale sportmarketingbedrijf Lagardere Sports. Hierna ging hij in 2016 weer 2 jaar aan de slag ging bij FC Twente als commercieel en technisch directeur.

Jan als voetbalanalist

Na zijn spelerscarrière, onder andere bij FC Utrecht, FC Twente, Ajax en Vitesse werd Jan van Halst gevraagd om op te treden als voetbalanalist. Door zijn heldere en nuchtere uitleg trad hij regelmatig op als voetbalanalist bij onder meer RTL Voetbal, VI Oranje, Studio Voetbal en Eredivisie Live. Tegenwoordig is hij vaste Analist bij Ziggo Sport, waar hij analyses geeft over het Engelse en Spaanse voetbal én de Champions League.

Onderwerpen Jan van Halst

  • Doorzettingsvermogen
  • Leiderschap
  • Motivatie
  • Teamwork

Jan van Halst als spreker

Jan is een veelgevraagd spreker bij diverse bedrijven, organisaties, voetbalclubs en voetbalkantines.

Hij is te boeken voor een lezing of een motivatiesessie. Daarin legt hij op inspirerende wijze dwarsverbanden tussen de wereld van topvoetbal en die van het zakenleven. Uit zijn ervaring kan hij tal van aansprekende praktijkvoorbeelden uit zijn eigen loopbaan benoemen. Doordat hij als voetballer gestart is en daarna opgeklommen tot commercieel en technisch directeur heeft hij veel facetten van de voetbalwereld doorlopen en meegemaakt.

Door zijn nuchtere aanpak en analyse weet hij de zaal waarvoor hij zijn lezing houdt de inspireren en motiveren. Hij geeft duidelijke visie waar weer verder uit gewerkt kan worden.

Als geen ander weet hij wat het is om tegenslagen te overwinnen. Met druk om te gaan en groepsprocessen aan te sturen. Hij is in staat die kennis te vertalen naar het publiek en gebruikt daarbij een gezonde dosis (voetbal)humor. Zijn presentaties zijn gekruid met amusante anekdotes. Jan houdt van een interactieve lezing, vragen uit de zaal!

Binnenkort een sponsor- of bedrijfsbijeenkomst? Vraag naar zijn beschikbaarheid!

Check beschikbaarheid Jan van Halst

    Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

    Bekijk ook onze andere sprekers:​