Kees Jansma als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Kees Jansma

Presentator, producent, journalist, schrijver, analist, perschef van Oranje. Kees Jansma heeft een rijke en gevarieerde achtergrond in de sportjournalistiek.

Tijdens zijn lezing praat hij over zijn meest bijzondere belevingen. De spreker Jansma is charismatisch, open en humoristisch.

Kees Jansma in de sportjournalistiek

Wat Kees Jansma allemaal betekent heeft voor de Nederlandse sportjournalistiek is eigenlijk teveel om op te noemen. Niet voor niets verscheen in 2011 het boek ‘Kees’. Hierin beschrijft Jansma onder meer zijn ontmoetingen met legendes als Abe Lenstra, Rinus Michels en Louis van Gaal. Ook verhaalt hij over zijn belevenissen als perschef van het Nederlands Elftal. Wie het boek leest, weet bijvoorbeeld hoe het zinderde bij Oranje voor, tijdens en na de wedstrijd op het WK van 2010. Over deze zaken kan Jansma ook tijdens een lezing bijzonder boeiend vertellen.

2011 was ook het jaar waarin de VoetbalSpreker werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hem viel deze eer ten deel voor zijn werk in de journalistieke wereld. Later schreef Jansma nog meer boeken, waaronder de biografie van Wesley Sneijder. Hierin worden opmerkelijke onthullingen gedaan over de wereld van het topvoetbal. Ook deze zaken, net als nog niet onthulde passages, komen ter sprake in Jansma’s presentatie. Hij liep een decennium mee bij het Nederlands Elftal. Zodoende weet de ADO Den Haag-supporter allerlei zaken die zijn luisteraars niet weten. Kortom: een uniek kijkje achter de schermen.

Verder beroept Jansma zich in zijn lezingen op jarenlange ervaringen bij Studio Sport, Canal+ en Fox Sports. Befaamd zijn de programma’s De Tafel van Kees en Natafelen. Met gasten uit de voetballerij nam hij in deze programma’s de actualiteiten door. In 2019 stopte hij hiermee, omdat de rol van presentator hem teveel druk oplegde. Jansma zei hier zelf over: “Als ik op televisie kom, wil ik alles gezien hebben. Ik wil niemand achter mijn rug horen fluisteren dat het wel een beetje gebeurd is met die ouwe zak. Maar dat ze het me niet durven te vertellen.”

Onderwerpen Kees Jansma

  • Communicatie
  • Belangen in het voetbal
  • Media
  • Motivatie
  • Inspiratie

Kees Jansma als spreker

Het zegt genoeg over de vakman Kees Jansma: hij doet iets goed of hij doet het niet. Zo steekt hij ook zijn lezingen in. Altijd goed voorbereid en nog even kundig. Niet voor niets is de zeventiger nog regelmatig op televisie te zien. Als analyticus of als gast in een talkshow. Een avond met Kees Jansma is een beetje zoals vroeger een avond bij opa op schoot. Ademloos luisteren naar prachtige verhalen. De spreker kan vertellen over verschillende tijdperken en generaties voetballers. Van Cruijff tot Van Basten en van Robben tot Depay. Voor evenementen zoals de opening of afsluiting van een voetbalseizoen is Jansma een perfecte spreker.

Kees Jansma inhuren als spreker

Waar Kees over spreekt, kan met jou en/ of de club worden afgestemd. VoetbalSprekers heeft namelijk een voortreffelijk contact met hem. Neem contact met ons op voor meer informatie of klik hier om direct te boeken. Vragen over bijvoorbeeld de kosten beantwoorden we graag.

Check beschikbaarheid Kees Jansma

    Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

    Bekijk ook onze andere sprekers:​