Serdar Gözübüyük als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Serdar Gözübüyük

Als jonge jongen had Serdar Gözübüyük een droom: de Champions League halen. Deze droom is uitgekomen en inmiddels behoort de arbiter tot de besten van Nederland en Europa.

Daarnaast is hij ambassadeur, een succesvol ondernemer en geeft hij lezingen op scholen en bij businessclubs. Via ons is Gözübüyük voor bedrijven, voetbalclubs en andere organisaties in te huren als spreker.

Gözübüyük als scheidsrechter

VoetbalSpreker Danny Makkelie werd in 2009 op 26-jarige leeftijd de jongste scheidsrechtersdebutant in de Eredivisie. Slechts een jaar later werd hij door Serdar Gözübüyük alweer uit de geschiedenisboeken gestoten. Gözübüyük was twee jaar jonger toen hij zijn eerste wedstrijd op het hoogste podium floot. Inmiddels heeft de leidsman meer dan vierhonderd wedstrijden nationale en meer dan honderd internationale wedstrijden gefloten. Hoogtepunten zijn het kwartfinaleduel tussen Liverpool en Benfica, twee wedstrijden om de Johan Cruijffschaal en één bekerfinale. Verder ontving Gözübüyük twee keer de gouden kaart als beste scheidsrechter van de Eredivisie.

Gözübüyük als ondernemer, rolmodel en ambassadeur

Buiten zijn rol als scheidsrechter om is Serdar Gözübüyük ook een succesvol ondernemer. Hij runt diverse bedrijven. In zijn lezingen weet Gözübüyük daarom bijzonder goed de link te leggen tussen de scheidsrechterswereld en die van het ondernemen. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn samenwerken, leiderschap en je doel of target behalen. Voor iedere businessclubbijeenkomst of sponsoravond is een lezing van Gözübüyük daarom een uitstekende aanvulling.

De geboren Haarlemmer met Turkse roots zet zich ook regelmatig in op scholen. Tijdens een presentatie of workshop toont hij zich als spreker graag een rolmodel. Gözübüyük vertelt de kinderen hoe belangrijk het is om een diploma te halen en je goed te gedragen. Respect en normen en waarden zijn daarbij volgens hem essentiële zaken.

Hoe belangrijk Gözübüyük dit vindt bleek bij de wedstrijd FC Groningen – VVV Venlo in 2012. Na hevig protesteren van Groningen-trainer Robert Maaskant trok de scheidsrechter een sprint naar de zijkant om hem zijn blauwe band te tonen. Hierop stond de tekst ‘respect’. Alle scheidsrechters droegen deze band om aandacht te vragen voor voetbalgeweld. Aanleiding hiervoor was de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen uit Almere. Het is voor Serdar Gözübüyük ook één van de redenen om zich in te zetten om geweld tegen hulpverleners aan te pakken. Daarnaast is hij, samen met onder meer René Froger en Danny Blind, ambassadeur van de voedselbank.

Onderwerpen Serdar Gözübüyük

 • Ondernemen en voetbal
 • Leiderschap
 • Motivatie
 • Teamwork
 • Inspiratie
 • Diversiteit
 • Normen en waarden

Gözübüyük als spreker

In een lezing van Gözübüyük kunnen vele onderwerpen de revue passeren. De genoemde link tussen ondernemen en fluiten kan besproken worden, evenals respect en normen en waarden. Maar denk ook aan het omgaan met druk en tegenslagen. Hoe is het bijvoorbeeld om te fluiten voor 50.000 supporters? En wat doe je wanneer het hele land over je heen valt na een foute beslissing? Een lezing van de spreker Gözübüyük is in ieder geval altijd motiverend en inspirerend en geschikt voor allerlei evenementen.

Serdar Gözübüyük inhuren als spreker

Wil je direct een lezing Serdar Gözübüyük boeken? Of wil je meer informatie over bijvoorbeeld de kosten? Neem dan contact met ons op. Door onze perfecte band met Serdar kunnen we je snel verder helpen.

Check beschikbaarheid Serdar Gözübüyük

  Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

  Bekijk ook onze andere sprekers:​