voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Siemen Mulder

Siemen Mulder is oud topscheidsrechter en heeft vele Eredivisie duels mogen fluiten. Deze KNVB docent voor scheidsrechters deelt graag zijn ervaringen tijdens sponsoravonden of bijeenkomsten van scheidsrechters.

Siemen als scheidsrechter

Siemen Mulder is -mede door zijn kale kop- een herkenbare verschijning in het Betaalde Voetbal. Van jongs af aan staat Siemen zijn leven al in het teken van voetbal. De wil om te presteren, altijd ambitieus en zich prettig voelen als leider van een groep deed hem besluiten om op negentienjarige leeftijd te starten met fluiten. Dit bleek achteraf geen verkeerde keuze want in 2012 maakte hij zijn debuut als scheidsrechter in het Betaalde Voetbal.

Sinds 2014 actief in de Eredivisie en vanaf het seizoen 2016-2017 ook internationaal als, 4e, 5e of 6e official. Zo was Siemen al actief bij o.a. Everton – Lyon, Roemenië – Servië en Glasgow Rangers – Spartak Moskou. 

Onderwerpen Siemen Mulder

 • Hoe wordt je scheidsrechter?
 • Het werk als scheidsrechter
 • Communicatie
 • De VAR (de videoscheidsrechter)
 • Leiderschap
 • Presteren onder druk

Siemen Mulder als spreker

Naast het fluiten is Siemen actief in de wereld van ICT en sales. Er zijn de nodige overeenkomsten te vinden tussen zijn sportcarrière en zijn werk als accountmanager. Ook is Siemen actief als KNVB-docent en coach van talentvolle scheidsrechters. Dit ziet u ook terug in de verschillende mogelijkheden van zijn presentaties en workshops. Wat zijn de ervaringen van Siemen als scheidsrechter? Hoe kijkt hij aan tegen de scheidsrechters van tegenwoordig? Is er veel veranderd en komt dit het voetbal ten goede?

En als je de uitdaging aandurft om te kijken wie er binnen uw groep het meeste verstand heeft van “de scheidsrechterij” dan is er een KNVB Pubquiz die altijd garant staat voor strijd en plezier. Siemen komt graag bij jullie sportclub langs om zijn ervaring als scheidsrechter te delen. Zijn lezing is interactief waarbij er vragen gesteld kunnen worden en wordt afgestemd op jullie wensen. Analytisch en humor zijn kernwoorden. Boek nu of vraag meer informatie aan!

Check beschikbaarheid Siemen Mulder

  Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

  Bekijk ook onze andere sprekers:​

  voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

  Scorenbordjournalistiek is een van zijn bekendste uitspraken. In zijn lezing neemt Co het publiek mee met zijn ervaring tijdens het spelersvak.

  voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

  Doordat Dirk actief is met ondernemen en sport is hij een veelgevraagd spreker. Zijn lezing inspireert en motiveert.

  voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

  Oud speler van Ajax en FC Twente en deelnemer Expeditie Robinson weet de zaal te motiveren met zijn technische vaardigheden.