Toon Gerbrands als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Toon Gerbrands

Toon Gerbrands was algemeen directeur bij PSV uit Eindhoven en daarvoor bij AZ uit Alkmaar. Door zijn jarenlange ervaring in het bestuur bij voetbalclubs is hij een inspirerende spreker op het gebied van leiderschap. Ook zijn ervaringen uit de voetbalwereld komen uitgebreid aan bod.

Toon zijn ervaringen

Toon Gerbrands is een uitgesproken persoonlijkheid die zowel teams als individuen weet te begeleiden naar succesvolle prestaties. In zijn lezing legt hij de nadruk op het belang van samenwerking, inspirerend leiderschap. Waarbij een goede communicatie van belang is. Dit ondersteund door anekdotes vanuit de praktijk. De presentaties die hij hierover geeft zijn niet alleen bruikbaar voor managers uit de sport, maar ook voor managers uit het bedrijfsleven.

Jarenlang was hij zelf volleyballer waarvan acht jaar in de eredivisie en eerste divisie. Als bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam won hij de Europese titel en plaatste zich met zijn team voor de Olympische Zomerspelen 2000. Als volleybalcoach heeft hij elf grote prijzen gewonnen.

Toon heeft tientallen jaren managementervaring in diverse functies. Bij voetbalclub AZ Alkmaar heeft hij als Algemeen Directeur samen met Dirk Scheringa en Louis van Gaal AZ landskampioen weten te maken. Hij was van 2002 tot 2014 werkzaam bij AZ. Daarna werd hij Algemeen Directeur bij PSV waar hij verschillende successen kende; twee keer landskampioen en het bereiken van de achtste finale van de Champions League.

Onderwerpen Toon Gerbrands

  • Leiderschap
  • Sponsoring
  • Communicatie
  • Motivatie
  • Teamwork
  • Inspiratie

Toon Gerbrands als spreker

Zijn visie en werkwijze heeft hij beschreven in meerdere succesvolle boeken: De Lerende Winnaar, Te Koop AZ en Inspiratie, coachen en presteren. Deze titels zijn typerend voor zijn werkwijze en zijn visie op presteren.

Na het seizoen van 2021-2022 heeft Toon Gerbrands besloten zijn functie bij PSV niet door te zetten. Wat hij daarna gaat doen is nog niet bekend. Wel zeker is dat deze sympathieke Toon graag bij jullie evenement zijn visie over Voetbal en Commercie met jullie wilt delen tijdens zijn lezing. Via VoetbalSprekers.nl krijg je zelf contact met Toon.

Kortom zijn passie, aanpak en visie staan garant voor een zeer inspirerende lezing met de sport en management als metaforen.

Check beschikbaarheid Toon Gerbrands

    Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

    Bekijk ook onze andere sprekers:​