voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Olympische Spelen

In de topsport gaat het vaak om het balanceren op een dun koord. Het verschil tussen winnen en verliezen kan in een honderdste van een seconde zitten. Of een balletje binnenkantpaal erin of eruit. Nu de Olympische Spelen 2022 zijn geweest.

De spanning tijdens de Olympische Spelen geldt niet alleen voor de sporters, maar zeker ook voor de media, sponsoren en alle Nederlandse sportliefhebbers.

Inspirerende Olympische Spelen sprekers

In Peking zijn de ogen voornamelijk gericht op de schaatsers. Ireen Wust en Sven Kramer hebben alles gewonnen wat er te winnen valt, maar kunnen zij nog een aantal Olympische medailles aan hun indrukwekkende palmares toevoegen? En gaat Suzanne Schulting de hooggespannen verwachtingen inlossen?

Een van onze sprekers is Dirk Scheringa, die met zijn DSB Bank jarenlang een marathon- en langebaanschaatsploeg sponsorde. Hij kan zodoende boeiend vertellen over de ins en outs binnen de sport.

Benieuwd naar hoe onze sporters met de druk weten om te gaan die door henzelf en de buitenwereld wordt opgelegd? Hans van Breukelen kan er vanuit eigen ervaring van alles over vertellen. Daarnaast zijn er bij ons nog tal van inspirerende sprekers in te huren die alles weten over het reilen en zeilen binnen de topsportwereld.

Spreker boeken

Bij VoetbalSprekers heb je keuze uit een uniek stel personen die allen een andere rol binnen de sport bekleden of bekleed hebben. Een ding hebben ze in ieder geval gemeen: ze vertellen allemaal energiek, passioneel en kundig over alle facetten die bij het bedrijven van topsport een rol spelen. 

Interactieve Lezingen

Daarnaast worden alle lezingen op een interactieve manier gehouden. Er is alle ruimte voor het stellen van het vragen vanuit het publiek. Hierdoor zal de spreker je van de eerste tot de laatste minuut weten te boeien. Na het bijwonen van een lezing kijk je waarschijnlijk met een nét iets bredere blik naar de komende verrichtingen van onze vaderlandse sporthelden. Klik op de link om direct een spreker te boeken.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Wij weten als geen ander dat je jouw evenement uniek wilt maken, door middel van een spreker creëer je toegevoegde waarde. Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!