voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Olympische Spelen

Nu de Olympische Spelen op het punt van beginnen staat begint de spanning toe te nemen. Dit geldt niet alleen voor de sporters, maar zeker ook voor de media, sponsoren en alle Nederlandse sportliefhebbers.

In de topsport gaat het vaak om balanceren op een dun koord. Het verschil tussen winnen en verliezen kan zitten in een honderdste van een seconde of een balletje binnenkantpaal erin of eruit.

Inspirerende Olympische Spelen sprekers

Op de Olympische Spelen zijn de ogen voornamelijk gericht op de schaatsers. Ireen Wust en Sven Kramer hebben alles gewonnen wat er te winnen valt. Maar kunnen zij nog een aantal Olympische medailles aan hun indrukwekkende palmares toevoegen? En gaat Suzanne Schulting de hooggespannen verwachtingen inlossen?

Een van onze sprekers is Dirk Scheringa. Hij sponsorde met zijn DSB Bank jarenlang een marathon- en langebaanschaatsploeg. Zodoende kan Scheringa boeiend vertellen over de ins en outs binnen de sport.

Benieuwd naar hoe onze sporters met de druk weten om te gaan die door henzelf en de buitenwereld wordt opgelegd? Hans van Breukelen kan er vanuit eigen ervaring van alles over vertellen. Daarnaast zijn er bij ons nog tal van inspirerende sprekers in te huren. Ook zij weten alles over het reilen en zeilen binnen de topsportwereld.

Spreker boeken

Bij VoetbalSprekers heb je keuze uit een uniek stel personen die allen een andere rol binnen de sport bekleden of bekleed hebben. Een ding hebben ze in ieder geval gemeen: ze vertellen allemaal energiek, passioneel en kundig. Dit doen ze over alle facetten die bij het bedrijven van topsport een rol spelen.

Interactieve Lezingen

Daarnaast worden alle lezingen op een interactieve manier gehouden. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen vanuit het publiek. Hierdoor weet de spreker je van de eerste tot de laatste minuut te boeien. Na het bijwonen van een lezing kijk je waarschijnlijk met een nét iets bredere blik naar de Olympische Spelen.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!