voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Begin Voetbalseizoen

Wanneer het voetbalseizoen (bijna) gaat starten is het een mooi moment om als vereniging bij elkaar te komen en te luisteren naar een inspirerende spreker uit de voetbalwereld. Op deze manier is jouw club helemaal klaar voor het begin van het voetbalseizoen.

Spreker voor start nieuwe seizoen

De spelers en voetbalfans zijn waarschijnlijk nog aan het bijkomen van de (zinderende) ontknopingen in het afgelopen seizoen. Maar voor de voetbalbestuurders is het al tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Hoe staat de selectie ervoor? Moeten er nog nieuwe spelers bij? En hoe ziet het oefenprogramma eruit? Trap het seizoen 2024/2025 knallend af en boek bij VoetbalSprekers een inspirerende spreker.

Voetbalweide

De eerste dag waarop de staldeuren na een lange winter geopend worden, is voor de koeien een groot feest. Van pure blijdschap trekken ze huppelend weer de wei in. Dit is voor de meeste voetballers ongeveer hetzelfde wanneer zij ‘ontwaken’ uit hun voetballoze zomerperiode. Ongeduldig is er gewacht op het moment dat ze weer de voetbalweide in mogen. Maar voordat een nieuw voetbalseizoen van start kan gaan, moet er op de achtergrond door het bestuur nog veel gedaan worden.

Bijeenkomst tijdens begin voetbalseizoen

De start van een nieuw seizoen is er vaak eentje van hoop, verwachtingen uitspreken en doelen bepalen. Om goed beslagen ten ijs te komen worden er door het bestuur talloze bijeenkomsten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een kennismakingsavond voor de nieuwe spelersselectie, een sponsoravond en een trainersmeeting. Om deze activiteiten van een extra dimensie te voorzien kunnen er bij ons meerdere sprekers worden ingehuurd.

Bekende sprekers

Vanwege hun humor en bevlogenheid bent u met Wilfred Genee en Hans Kraay verzekerd van een gezellige avond. De bekende scheidsrechters Jeroen Manschot en Siemen Mulder kunnen het geheel opluisteren door te vertellen over hun jarenlange loopbaan in het betaald voetbal. Normaal gesproken geven zij het startsein voor een nieuwe wedstrijd. Maar nu doen ze dat middels een motiverende lezing voor de start van het nieuwe seizoen.

Daarnaast beschikt VoetbalSprekers over nog meer bekenden uit de voetbalwereld. Zij zullen allen op hun eigen wijze voor een meerwaarde zorgen. Op deze manier is je club klaar voor het nieuwe seizoen! Interesse in een spreker tijdens jullie begin van het nieuwe voetbalseizoen? Bel ons of vul hieronder het contactformulier in.

  Advies of boeking?

  Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

   Advies of boeking?

   Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

   Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

   Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!