voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Sponsorbijeenkomst

Sponsoren ondersteunen de club niet alleen financieel, maar ook moreel. Tijdens een sponsorbijeenkomst is verbinding belangrijk.

Verbinding tussen aanhangers van club, spelers, vrijwillers en sponsoren. Door middel van een spreker via VoetbalSprekers.nl wordt dit versterkt.

Spreker tijdens sponsorbijeenkomst

 
Om een voetbalclub goed in de schijnwerpers te plaatsen is een sponsorbijeenkomst of sponsordag een mooie mogelijkheid. Alle sponsoren komen samen en worden ingelicht over de plannen. Ook de laatste ontwikkelingen en natuurlijk de huidige stand van zaken worden besproken.
 
Door een professionele spreker in te huren tijdens een sponsorbijeenkomst wordt meteen de meerwaarde gecreëerd. Mede door zijn jarenlange ervaring in de voetbalwereld is hij de uitgelezen persoon om hiervoor te kunnen vertellen.
 

Sponsoren en sprekers

Veel professionele sporters en coaches hebben dankzij hun (jaren)lange ervaring in sportief opzicht de nodige zaken meegemaakt. Van een persoonlijk ontwikkelde visie tot bijzondere anekdotes. In combinatie met een duidelijk perspectief, doelbewust werken en leiderschap vormt dit belangrijke pijlers voor een sponsorbijeenkomst.
 
Oud topsporters en voetballers zijn hierdoor interessante personen om naar te luisteren. Daarvoor kun je sprekers inhuren bij VoetbalSprekers.nl, wat jouw adres is voor specialisten in sportief opzicht.

Gerenommeerde voetbalsprekers inhuren

Het inhuren van een bekende voetbaltrainer als gastspreker staat bij voorbaat al garant voor een geslaagd evenement. Of je nu een open dag, een ledenbijeenkomst of een sponsorbijeenkomst organiseert; met het boeken van een trainer als spreker of dagvoorzitter haal je een ongekende inspiratiebron binnen. Want van wie kan er nu beter geleerd worden dan van mensen die er bovenop zitten? Het zijn immers de trainers die aan beide kanten van de zijlijn hebben gestaan.

Verschillende soorten toespraken

 
Of het nu een voetbalclub of een algemene sportclub betreft; een professional in het vak aantrekken als spreker is altijd een goed idee. Als je de professional op een sponsordag of sponsorbijeenkomst uitnodigt. Heeft dit direct een meerwaarde, aangezien iedereen geïnteresseerd is in wat een professional te vertellen heeft.
 
Elke spreker die je bij VoetbalSprekers.nl kunt huren heeft zijn eigen specialisaties en expertise, waardoor er altijd een geschikte spreker beschikbaar is om in te huren.
 

Onderwerpen tijdens sponsorbijeenkomst

 
Dit zijn motiverende, onderhoudende en ontwikkelde speeches die een impuls aan zo’n bijeenkomst geven. Om een idee te geven wat de onderwerpen kunnen zijn:
 
• vitaliteit
• motivatie
• leiderschap
• doelgericht
• zakelijk
• ondernemen
• communicatie
 
Dit klinkt als droge onderwerpen, maar maak je geen zorgen. De sprekers die je kunt inhuren verpakken hun boodschap in een creatieve toespraak die onderhoudend, duidelijk en bij momenten vermakelijk is. Dit zorgt ervoor dat een sponsorbijeenkomst van een sportclub of voetbalvereniging op een boeiende wijze wordt ingevuld, waar iedereen wat van opsteekt.

Scherpe tarieven voor sprekers

 
Alle sprekers die je bij VoetbalSprekers.nl kunt inhuren zijn in te schakelen als spreker op een sponsorbijeenkomst of dag, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven, waardoor je automatisch een goede investering doet. Je kunt de sprekers voor de lezing bij VoetbalSprekers.nl direct boeken of een offerte aanvragen. Wij helpen je snel verder!

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!