voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Nieuwjaarsbijeenkomst

Op de nieuwsjaarbijeenkomst worden er traditiegetrouw verschillende speeches gehouden. Een lezing van een van onze inspirerende sprekers kan hierop een mooie aanvulling zijn.

Middels een glaasje champagne – voor de spelers wellicht een frisje – wordt er getoost op een nieuw jaar. Een nieuw jaar dat vaak bol staat van hoop, verwachtingen en uitdagingen. Nog even een terugblik op de eerste seizoenshelft en dan de focus op het tweede deel van het seizoen.

Goede voorbereiding

Gezelligheid staat vaak voorop tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst. Er wordt gesproken over kerstcadeautjes, nieuwjaarvuurwerk en het kwijtraken van overtollige kerstkilo’s. Tegelijkertijd kunnen de eerste dagen van het nieuwe jaar als grauw en deprimerend aanvoelen. De maand januari staat namelijk bekend om kou en kilheid, terwijl de lente nog ver weg is. Toch gaat de bal snel weer rollen en is het zaak om goed voorbereid van start te gaan.

Nieuwjaarsbijeenkomst na winterstop

De nieuwjaarsbijeenkomst is uitermate geschikt om bijvoorbeeld Hans van Breukelen te laten vertellen over zijn kerstervaringen. De oud-doelman speelde in de jarig tachtig met Nottingham Forest in de Premier League. In Engeland wordt er met kerst gewoon gevoetbald en is er geen winterstop.

Boeiende sprekers

Iemand anders die hier ervaring mee heeft is Louis van Gaal. Bij Manchester United kende hij niet zijn meest gelukkige periode. Onze bondscoach hoeven wij hier niet verder te introduceren. Het spreekt voor zich dat een lezing van Van Gaal geen moment zal vervelen.

Dit geldt ook voor de lezingen van alle andere sprekers die verbonden zijn aan VoetbalSprekers. Denk bijvoorbeeld aan Hans Kraaij en Co Adriaanse. Al onze sprekers hebben in ieder geval een rijke achtergrond in het nationale en internationale voetbal. Zij kunnen allemaal over zeer uiteenlopende zaken praten en weten op verschillende manieren de toehoorder te boeien.

Inspirerende nieuwjaarsbijeenkomst

Gebruik de nieuwjaarsbijeenkomst om fris en flitsend uit de startblokken te schieten en boek bij ons een lezing. 

Bel of mail ons! Je kunt ook onderstaande contactformulier invullen, we helpen je graag!

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!