voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

WK Voetbal

Nog even en dan rolt de WK-bal in Qatar. Het is waarschijnlijk het meest omstreden sporttoernooi van de afgelopen jaren. Naar verluidt zijn de megalomane stadions gebouwd onder erbarmelijke werkomstandigheden- en voorwaarden. Met als gevolg dat velen arbeidsmigranten de dood vonden. Maar hoe je het ook wendt of keert: gevoetbald gaat er worden. Nederland trapt al op dag 2 van het toernooi af tegen Senegal.

Voorbeschouwing wedstrijden

Onze sprekers hebben tijdens de eerste WK wedstrijden van het Nederlands Elftal bij verschillende sportclubs en businessclubs hun voorbeschouwing en nabeschouwing gedaan van de wedstrijden. Hun scherpe blik en hun jarenlange ervaring zorgt voor veel consternatie in de zaal of voetbalkantine.
 
Nederland heeft reeds tegen Senegal, Ecuador, Qatar en de Verenigde Staten gespeeld. Helaas was de wedstrijd tegen Argentinië de laatste wedstrijd van Louis van Gaal als bondscoach. Daardoor heeft hij nu meer tijd om als spreker op te treden. Bekijk de pagina van Louis van Gaal als spreker.

WK Voetbal sprekers

Een van onze sprekers die ongetwijfeld meer kan vertellen over de totstandkoming van het WK Voetbal in Qatar is Michael van Praag. Deze oud-voetbalbestuurder van Ajax, de KNVB en de UEFA stelde zich in 2015 kandidaat voor het voorzitterschap van de FIFA. Zodoende weet hij meer dan ieder ander wat er achter de schermen van de wereldvoetbalbond heeft afgespeeld. Daarnaast kan hij veel leuke, boeiende en onbekende anekdotes vertellen uit 32 jaar ervaring als bestuurder.

Inspireren en motiveren

Van Praag is niet de enige boeiende spreker die een directe link heeft met de FIFA en het WK voetbal. Want wat te denken van Mario van den Ende? De oud-scheidsrechter floot op de WK’s van 1994 en 1998. Hierdoor kan hij je meenemen in de grootsheid van het toernooi. Hans van Breukelen speelde weliswaar geen wereldkampioenschap, maar stond wel onder de lat van het gouden EK’88 team. De oud-doelman, in zijn lezingen net zo bevlogen als in zijn voetballoopbaan, weet wat winnen is. Daarnaast weet hij ook hoe het is om onderuit te gaan en bespot te worden. Met veel passie probeert hij tegenwoordig tal van mensen te inspireren en motiveren.

WK Voetbal spreker boeken

Verder hebben al onze andere inspirerende sprekers jarenlange ervaring opgebouwd in de voetbalwereld. Zodoende zijn ook zij bij uitstek geschikt om het WK-gevoel bij jou en je collega’s, teamgenoten, zakenkennissen of wie dan ook op te roepen. Want ondanks de betwistbaarheid van de locatie willen we straks met zijn allen kunnen genieten van een prachtig toernooi.

Blik met een spreker van VoetbalSprekers vooruit op het WK voetbal of organiseer een lezing rondom een wedstrijd van Oranje. Op deze manier wordt het hoe dan ook een gedenkwaardig toernooi.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!