1988 blijft voor eeuwig een memorabel jaar. Met de winst op het EK boekte Nederland haar grootste voetbalsucces uit de geschiedenis. Het toernooi werd gehouden in Duitsland. In 2024 is het evenement terug bij onze oosterburen. Is dat een voorteken en gaan onze voetballers wederom het land op zijn kop zetten? Om alvast in de sferen te komen kun je een lezing boeken van een van onze sprekers. 

Voor alle evenementen en momenten 

Onze sprekers kunnen voor alle evenementen en momenten geboekt worden. Ga je bijvoorbeeld met de hele club samen de wedstrijden kijken? Dan is het hartstikke leuk om een spreker uit te nodigen voor een presentatie. Met hem kun je de wedstrijd voor bespreken, live analyseren én nabeschouwen. Hetzelfde geldt voor bedrijven, scholen en alle andere organisaties. 

EK voetbal sprekers 

Al onze sprekers hebben affiniteit met het (top)voetbal. Een aantal daarvan heeft directe EK-ervaring. Met Hans van Breukelen en Wim Kieft hebben we zelfs twee heuse EK-winnaars in onze gelederen. Zij kunnen uitgebreid terugblikken op legendarische momenten. In de finale veroorzaakte Van Breukelen een penalty. Wereldberoemd is het vingertje waarmee hij naar zijn oog wees. ‘Ik weet waar je gaat schieten’, gaf de keeper daarmee aan. Dit kwam uit: Van Breukelen keerde de strafschop. En wat te denken van de groepswedstrijd tegen Ierland? Dankzij een late kopgoal van Wim Kieft ging Nederland met hangen en wurgen door naar de halve finale. Onze huidige bondscoach Ronald Koeman was teamgenoot van Kieft en Van Breukelen en een belangrijke schakel in de Oranje-ploeg. 

Een andere spreker met EK-ervaring als speler is Andy van der Meijde. In 2004 bereikte hij de halve finale. Hierin werd Nederland uitgeschakeld door gastland Portugal. In een presentatie kan hij op zijn typische ‘Andy-manier’ prachtige anekdotes ophalen. Verder zijn er twee VoetbalSprekers die als scheidsrechter ervaring hebben opgedaan op Europa’s belangrijkste landentoernooi. Mario van der Ende floot op het EK’96 in Frankrijk. Bjorn Kuipers leidde zelfs wedstrijden tijdens drie eindrondes. In 2012, 2016 en 2020. Op het laatste EK beleefde Kuipers het hoogtepunt uit zijn carrière: de finale tussen Engeland en Italië stond onder zijn leiding. 

Alle oud-voetballers en -scheidstrechters nemen je tijdens een lezing op een levendige manier mee terug in de tijd. Hoe bereid je je voor op een EK? Hoe ga je om met de druk? Hoe creëer je het juiste groepsgevoel? Op deze en tal van andere vragen kunnen zij antwoord geven. Ze weten daarnaast de link te leggen naar het komende EK, én naar jouw voetbalclub, bedrijf, businessclub of andere organisatie. Want uiteindelijk bedrijft ieder op zijn eigen manier een beetje topsport. Als het om zaken als inspireren, motiveren, leiding geven, communiceren en humor gaat, ben je ook bij al onze andere sprekers aan het juiste adres voor een lezing.  

EK voetbal spreker boeken 

Neem contact met ons op om direct een lezing te boeken of voor meer informatie. Bijvoorbeeld over de tarieven. Met alle sprekers hebben wij een zeer goed contact, waardoor wij snel kunnen handelen.