voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Einde voetbalseizoen

Wonderschone doelpunten. Kolderieke ketsers. Overwinningen die uit het vuur gesleept zijn. Het zijn momenten die in elk seizoen terugkomen. Op welk niveau dan ook.

Wanneer de laatste wedstrijd gespeeld is, is het een goed moment om terug te blikken op het afgelopen seizoen. Hoe leuk is het dan om een boeiende spreker uit te nodigen voor jullie club?

Afsluiting van het voetbalseizoen

Of je nu kampioen geworden bent, gedegradeerd bent of in de grauwe middenmoot bent geëindigd: een officiële afsluiting van het voetbalseizoen hoort erbij. Vaak zijn er spelers die stoppen of uitvliegen naar een andere club.

Tijdens de afsluiting wordt dan van deze mannen of vrouwen afscheid genomen. Daarnaast kan het zijn dat er trainers, bestuursleden of andere clubleden in het zonnetje gezet worden. Maak de bijeenkomst hoe dan ook onvergetelijk met een inspirerende spreker van VoetbalSprekers.

Laatste fluitsignaal

Zo zijn er verschillende (oud-)scheidsrechters die symbolisch het laatste fluitsignaal van het seizoen kunnen geven. Mario van den Ende, Siemen Mulder en Jeroen Manschot kunnen prachtige anekdotes uit hun rijke carrière opsommen. Naast een terugblik leent de afsluiting van het voetbalseizoen zich er ook uitstekend voor om de huidige stand van zaken binnen de club door te nemen.

De (voormalig) voetbalbestuurders Toon Gerbrands en Dirk Scheringa zijn de uitgelezen personen om de ogen te laten openen. Zijn we op de goede weg? Wat kan er anders of beter? Moeten we nieuwe mensen binnenhalen? Eén ding is duidelijk: inspirerend en vermakelijk wordt het. Dit laatste zal het ongetwijfeld ook worden met sprekers als Jan van Halst en Wilfred Genee.

Spreker boeken tijdens einde voetbalseizoen

Verder zijn er talloze andere sprekers in te huren. Zij hebben allemaal hun eigen specialisme en kunnen de voetbalwereld vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Om het seizoen passend en knallend af te sluiten zijn er kortom vele mogelijkheden.

    Advies of boeking?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!