voetbal sprekers afbeelding spreker volgt

Klanten

Wie zijn onze klanten? Waar liepen zij tegenaan tijdens hun zoektocht naar een geschikte spreker?

Hoe hebben wij hun geholpen aan een geschikte spreker uit de voetbalwereld? Je lees het op deze pagina.

Klanten die via VoetbalSprekers.nl sprekers uit de voetbalwereld inhuren zijn:

  • Businessclubs.
  • Bedrijven.
  • Voetbalclubs en voetbalverenigingen.
  • Sportclubs en sportverenigingen.

Businessclubs

De meeste businessclubs komen meerdere keren bij elkaar om ervaringen op het gebied van ondernemen met elkaar te delen. Dit kan zowel formeel als informeel zijn. Wanneer zij een evenement organiseren – bijvoorbeeld voor zakenrelaties en andere potentiële geïnteresseerde – willen ze graag een uitnodiging sturen waarbij een spreker centraal staat.

Hun voorkeur gaat uit naar een Bekende Nederlander wat voor een mooi affiche zorgt en veel potentiële klanten naar het evenement trekt.

De zoektocht start meestal op naam van spreker of onderwerp of soms helemaal blanco. Wij kunnen goed de klant aanvoelen waar hun wens ligt. Doordat wij direct contact hebben met onze sprekers hebben wij korte lijntjes met de sprekers en kunnen we – indien nodig- snel schakelen. Wij helpen, ontzorgen en adviseren de klant graag.

Zo hebben wij voor verschillende businessclubs onze sprekers mogen inzetten. Mede door onze sprekers zijn de zalen/locaties goed gevuld en kan het publiek aandachtig luisteren naar de spreker. Waarbij de voorkeur gaat naar een interactieve lezing. Hierbij worden er vragen vanuit de zaal gesteld zodat de spreker hier op kan antwoorden.

Ook hier zorgt de spreker voor verbinding tussen de verschillende leden van een businessclub. Doordat er verschillen zijn in branche bij een businessclub vormt een spreker een schakel waarbij vanuit iedere branche overeenkomsten en/of paralellen ziet tussen het bedrijfsleven en de voetbal.

Sprekers voor bedrijven

Bedrijven vormen de kern voor de Nederlandse economie. Ze willen met regelmaat nieuwe klanten aantrekken, maar ook intern zoeken ze een spreker die kan verbinden. Leiderschap, motivatie en teamwork zijn hierbij belangrijke onderwerpen.

Hoe hou je binnen je bedrijf de medewerkers op dezelfde lijn? Wie doet wat? Hoe manage je dit alles. Denk hierbij dat voetbaltrainers een geschikte spreker kunnen zijn. Zij weten als geen ander hoe je de groep van voetballers moet leiden. Dit kan immers niet alleen, maar als team, daardoor is teamwork en motivatie vanuit de groep (bedrijf) belangrijk.

We leveren maatwerk aan sprekers uit de voetbalwereld in overleg met de klant onderzoeken we welke spreker voor hun geschikt is. Ook vindt hier weer een telefonische of fysieke voorbespreking plaats met de spreker. Zodat de puntjes op de i gezet kunnen worden.

Verschillende klanten hebben klantcontact dagen en zoeken hierbij een spreker die verbindt; verbinding tussen klant en bedrijf. De sprekers via VoetbalSprekers.nl kunnen door hun ervaring in de voetbalwereld goed de verbanden en verschillen leggen.

Ook zijn er bedrijven die voor intern gebruik een spreker zoeken. Ze willen graag een spreker die bijvoorbeeld leiderschap, motivatie en teamwork kunnen praten en dit overdragen aan zijn of haar medewerkers en zo een WIJ gevoel creëren, waarbij iedereen met de neus dezelfde kant op staat.

Voetbalclubs en sportclubs als klant

Voor de meeste van onze voetbalverengingen behoeft onze sprekers geen introductie. Onze sprekers zijn een graag geziene gastspreker tijdens bijeenkomsten van de (amateur) voetbalvereniging. Denk aan sponsoravonden of Club van 100 bijeenkomsten. Hier verbindt de spreker de kantine met een interactieve lezing waar vragen vanuit de kantine gesteld kunnen worden.

Wil je ook een voetbalwedstrijd lengte een spreker? Informeer bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Niet alleen voetbalverenigingen weten ons te vinden. Ook andere sportverenigingen behoren tot onze klantenkring. Zo hebben wij sprekers ingezet bij hockey, tennis en golf.

Mocht je vragen hebben? Via telefoon of e-mail helpen wij je graag!

Wil je ook graag onze nieuwe klant worden?

    Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen of mailen je graag terug!

    Maak jouw evenement compleet met een spreker via VoetbalSprekers.nl!

    Keuzestress? Wij helpen en adviseren je graag!