Wilfred Genee als spreker boeken voor een lezing of presentatie. Eenvoudig via VoetbalSprekers.nl!

Wilfred Genee

Wilfred Genee als spreker bij jullie businessclub of sponsoravond? Door zijn jarenlange ervaring als presentator weet hij jullie evenement als geen ander aan elkaar te praten. Zeker vakinhoudelijk en maatwerk lezing indien je via VoetbalSprekers.nl boekt!

Wilfred Genee als presentator

Wilfred Genee is een Nederlands tv- en radiopresentator en sportjournalist, die op jonge leeftijd al íets met sport’ wilde doen.

Na zijn studie rechten heeft hij gewerkt bij FilmNet, Sport 7, SBS 6, Canal+ en RTL 5. In 2005 stapt hij van RTL Nederland naar Talpa, het bedrijf van John de Mol. Hij verzorgde daar het sportnieuws en was het gezicht van het programma ‘De Wedstrijden’. Na de overnamen de zender Tien door RTL Nederland, ging Genee terug naar zijn oude werkgever RTL en presenteerde de talkshow ‘Voetbal Inside’. In 2008 naar het nieuwe voetbalkanaal Eredivisie Live.

Sinds 2008 presenteert Wilfred bij RTL 7 ‘Voetbal International’ met Johan Derksen. Het programma richt zich vooral op de Eredivisie. Op maandag meestal met oud-international en voetbalanalist René van der Gijp en Hans Kraay jr. Op vrijdag in plaats van Kraay jr. een wisselende gast. VI Vandaag volgde en later jarenlang Veronica Inside gepresenteerd samen met sidekicks Johan Derksen en René van der Gijp. Met wisselende gasten nemen ze het voetbal van de afgelopen week door. Terugkomende gasten zijn onder andere: Hans Kraay jr, Wim Kieft, Johan Boskamp. Niet alleen voetbal werd besproken maar ook andere relevante maatschappelijke thema’s. Daarnaast presenteerde hij ook de samenvattingen van de Jupiler League, de Eerste Divisie, tegenwoordig de Keuken Kampioen Divisie genoemd.

VI Vandaag is de huidige benaming waarbij het format iets gewijzigd is. De uitzendingen vinden dagelijks op werkdagen plaats en zijn in tegenstelling tot Veronica Inside ingekort naar ongeveer 50 minuten per uitzending. Daarnaast is Wilfred bij BNR Nieuwsradio sinds 2009 presentator van The Friday Move.

Onderwerpen Wilfred Genee

  • Presentator
  • Motivatie
  • Teamwork
  • Inspiratie

Wilfred Genee als spreker

Wilfred Genee is een sympathieke spreker met een humoristische ondertoon. Zijn manier van presenteren staat garant voor een grote betrokkenheid met zijn publiek. Via VoetbalSprekers.nl krijg je contact met Wilfred om de puntjes op de i te zetten tijdens een (telefonische) voorbespreking. Daarnaast helpen wij je graag met het maken van een keuze.

Check beschikbaarheid Wilfred Genee

    Vul onderstaande gegevens in en wij laten je zsm weten of deze datum schikt!

    Bekijk ook onze andere sprekers:​